Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Infracţiuni
Fapt divers
Editorial
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Reportaje
Comentarii
Anchete
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
11079
De la 07 Ianuarie 2003
122871146

Horoscopul săptămânii 14 – 23.01.2019

  • 8 January 2019, 10:29
Berbec Cei născuți în zodia Berbec pot avea ocazia să reia niște legături cu persoanele aflate în străinătate și pot primi vești în acest sens. La locul de muncă situația se va menține tensionată, iar riscul de conflicte este mare. Se recomandă prudență în dialogurile cu superiorii pentru că riscul ca o situație să ia o întorsătură diferită, nefavorabilă este destul de mare. Soarele va activa sectorul prietenilor și îi va determina pe nativi să-și traseze planuri de viitor îndrăznețe alături de cei din anturaj. Un eveniment petrecut în familie, în weekend, poate afecta relația cu părinții sau cu persoanele mai în vârstă din familie.

Taur
Cei născuți în zodia Taur încep săptămâna cu energie, iar starea de sănătate îi va susține să-și îndeplinească cu conștinciozitate sarcinile. După primele zile, nativii vor căuta noi surse de venit și modalități de a-și îmbunătăți situația financiară, iar contextul astrologic va fi de partea lor în acest sens. În weekend este recomandat ca toate dialogurile cu membrii familiei să fie abordate cu calm și să se evite temele în contradictoriu. Soarele va activa sectorul carierei, iar nativii care nu sunt mulțumiți de locul de muncă vor face o schimbare. De asemenea, se pot relua studii și este momentul oportun pentru a-și îmbunătăți imaginea profesională și pentru a începe niște cursuri de perfecționare profesională.

Gemeni
Cei născuți în zodia Gemeni vor da dovadă de o energie copleșitoare, chiar obositoare pentru cei din jur care nu vor reuși să țină pasul cu nativii. Este posibil ca acest aspect revărsat la locul de muncă să aducă confuzie în rândul colegilor, mai ales dacă este vorba de un nativ cu funcție de conducere. Se manifestă un interes vădit pentru îmbunătățirea imaginii profesionale, însă calea aleasă s-ar putea să nu fie cea mai bună variantă. Atenție la cheltuielile neprevăzute care pot apărea în weekend și care pot goli portofelul. Soarele va activa sectorul studiilor și al călătoriilor, iar nativii își vor face planuri de viitor în acest sens. Nu este exclus să plece într-o vacanță în străinătate.

Rac
Cei născuți în zodia Rac vor avea parte de situații neplăcute la locul de muncă determinte în mare parte de o concurență neloială și sunt sfătuiți să fie foarte atenți la colegii care aspiră pentru o funcție sau chiar pentru același post ca și nativii. Starea de sănătate se va îmbunătăți abia către weekend, când nevoia de odihnă și relaxare va fi mare și recomandarea este să nu se suprasolicite în această perioadă. Tensiunile în cuplu se vor mai diminua, însă nu suficient de mult cât se să reașternă armonia de odinioară. Soarele va activa sectorul banilor deținuți împreună cu partenerul sau terți, semn că nativii își vor canaliza energia pentru îmbunătățirea sectorului financiar. Acolo unde la mijloc se află un partaj, o moștenire, șansele pentru a intra în posesia acesteia sunt mari.

Leu
Cei născuți în zodia Leu încep săptămâna cu stări de interiorizare și meditație și vor căuta să-și traseze noi direcții de viitor. La locul de muncă situația pare să reintre în normal și vor fi apreciați de superiori. Cei care au funcții de conducere vor da dovadă de mai multă diplomație și înțelegere. Soarele va activa zona partenerială și energia nativilor se va concentra pe îmbunătățirea relației cu persoana iubită, dar și cu partenerii de afaceri, asociații și colaboratorii. Nu este exclusă o cerere în căsătorie în această perioadă.

Fecioară
Cei născuți în zodia Fecioară pot avea parte de conflicte cu prietenii și pot fi dezamăgiți de atitudinea unor persoane din anturaj pe care se bazau pentru a duce la capăt un plan. În sectorul profesional, nativii pot cunoaște persoane influente care să-i ajute, cel puțin cu un sfat, să-și îmbunătățească traiectoria. Soarele va activa sectorul muncii și al sănătății și energia nativilor se va canaliza în aceste două direcții. Posibilitatea de a se face remarcați la job este mare cu atât mai mult cu cât vor avea capacitatea necesară de a-și duce la termen sarcinile și proiectele primite. Starea generală se va îmbunătăți remarcabil, iar nativii care s-au confruntat până acum cu afecțiuni vor observa o ameliorare, chiar vindecare.

Balanţă
Cei născuți în zodia Balanță încep săptămâna cu chef de distracție și de relaxare. Nativii vor reuți să se detașeze de tot ce-i deranjează și să-și creeze un mediu plăcut în jurul lor. La mijlocul săptămânii se conturează un aspect favorabil studiului, învățării și aprofundării cunoștințelor. Moment bun pentru începerea uno cursuri de perfecționare profesională. Soarele va activa casa sentimentală, prin urmare nativii vor fi canalizați către îmbunătățirea relației cu partenerul de viață. Relația cu copiii va cunoaște o traiectorie ascendentă. Cei care lucrează în domenii artistice și de creație vor avea șanse mari de a se face remarcați. Vor cunoaște succesul în această perioadă.

Scorpion
Cei născuți în zodia Scorpion își pot face griji cu privire la sectorul financiar și ar putea încerca, prin diferite tertipluri, să-și îmbunătățească situația. Tendința de a cheltui va fi mai mare ca de obicei și nu este exclus să intervină dezechilibre majore de natură să aducă conflicte în cuplu. Dacă în prima parte a săptămânii nu prea socializezi cu cei din jur sau ai o atitudine ostilă, în weekend vei da dovadă de mai multă energie în acest sens. Soarele va activa sectorul locuinței și al familiei, semn că toată energia ta se va canaliza în aceste direcții. Vei petrece mai mult timp acasă, cu cei dragi, și este dialogurl cu rudele vafi constructiv. De asemenea, cei care plănuiau o renovare, redecorare a casei, acum vor avea determinarea necesară pentru a-și îndeplini dorința.

Săgetător
Cei născuți în zodia Săgetător încep săptămâna cu un nivel scăzut de energie din cauza suprasolicitării anterioare de la locul de muncă sau ca urmare a implicării în prea multe activități. La mijlocul perioadei analizate, nativii vor fi susținuți de contextul astrologic pentru a-și face noi cunoștințe în zona profesională și pentru a negocia și semna contracte, colaborări avantajoase. Moment bun pentru consolidarea relației de cuplu cu atât mai mult cu cât Soarele va activa sectorul comunicării și al deplasărilor pe distanțe scurte. În weekend, nativii ar putea plece într-o minivacanță alături de persoana iubită.

Capricorn
Cei născuți în zodia Capricorn vor traversa o perioadă bună, energică și, deși nu vor lipsi situațiile stresante și obositoare, nativii vor da dovadă de diplomație și vor reuși să le depășească cu zâmbetul pe buze. La mijlocul perioadei analizate se întrevăd călătorii pe distanțe scurte sau delegații în cadrul cărora nativii pot rezolva chestiuni cărora înainte nu le găseau soluții. Atenție la comunicarea cu partenerul de cuplu care poate fi ușor tensionată în weekend. Nativii pot primi critici și reproșuri. Soarele va activa sectorul banilor obținuți din muncă proprie, semn că în perioada următoare șansele de a-și îmbunătăți veniturile nu vor întârzia să apară. Poate fi vorba de o mărire de salariu, de primirea unui bonus sau de obținerea unor colaborări noi remunerate satisfăcător.

Vărsător
Cei născuți în zodia Vărsător vor avea chef de adrenalină și se vor dedica activităților riscante, sporturilor extreme și distracțiilor la limită. În sectorul financiar pot apărea situații neprevăzute care să-i forțeze pe nativi să facă unele cheltuieli, posibil chiar peste limita bugetului. Soarele le va tranzita întocmai semnul lor, mai precis casa personalității, și le va aduce energie, curaj, determinare, inițiativă și putere de exprimare. Totodată, fiind activată axa relațională, nativii pot cunoaște persoane noi care să le trezească interesul și, pe de altă parte, cei care se află în cuplu pot fi mult mai determinați să-și îmbunătățească relația cu persoana iubită.

Peştii
Cei născuți în zodia Pești vor observa o ameliorarea a stării de sănătate, însă nu este cazul să renunțe la tratament chiar dacă se simt bine. În continuare va fi nevoie de mai multă odihnă și relaxare, chiar detașare de situațiile stresante. La mijlocul săptămânii, nativii pot primi o sumă de bani neașteptată sau un cadou material consistent. În weekend recomandarea este să-ți îndrepte atenția către prieteni și către consolidarea relațiilor cu cei din anturaj, sector cam neglijat în ultima perioadă. Soarele le va activa casa subconștientului, iar nativii vor tinde să se interiorizeze, să caute răspunsuri la evenimentele petrecute în viața lor și să mediteze. Momente de introspecție menite să-i trezească la realitate.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Catrenul săptămânii
Ion Mamaische
Bancul săptămânii: Logica beţiei
Presa-n gura lu' Rotundu: Emisiunea din 11.01.2019
LLumea lu' Rotundu: Chemarea străbunilor
O nouă victimă a mafiei bisericeşti în afacerile imobiliare
Ioan Rotundu
LLumea lu' Rotundu: Chemarea străbunilor I
Criminalii, violatorii și tâlharii sa nu mai beneficieze de recursul compensatoriu
Parlamentul European discută sancțiunile pentru statele care nu iau măsuri anticorupție
Stareţul Mănăstirii Bisericani, şeful mafiei imobiliare din Botoşani
Ioan Rotundu
O „Somnoroase bătrânele, La biserică se adună, Vin jandarmii, dau în ele, Noapte bună”
Jandarmeria a încercat o operațiune de imagine, dar a aflat că românul s-a născut poet
Europarlamentarii au bătut şaua corupţiei să priceapă şi proasta de Dăncilă
Ioan Rotundu
‘Dacă eu am fost tâmpită, Parlamentul condus de PSD – ALDE trebuia să fie mai deștept’
Funcționari din regiunea Cernăuți care dețin cetățenie dublă sunt concediați
Stareţul Serafim Mihali neagă orice implicare în afaceri imobiliare
Ioan Rotundu
Presa-n gura lu ' Rotundu: Emisiunea din 18.01.2019
Haiducul Coroi - legendă şi adevăr
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog