Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Infracţiuni
Anunţuri
Editorial
Învăţământ
Administraţie
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Mondene
Gastronomie
Comentarii
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
16863
De la 07 Ianuarie 2003
123237931
pnl

Horoscopul zilei

  • 1 February 2015, 23:00
Berbec
E posibil ca emotiile sa fie azi extrem de puternice, dar si confuze, periclitandu-ti relatiile cu familia. Exista asteptari foarte mari de la cei dragi, dar si teama ca ai putea fi inselat in asteptari ori neglijat, tradat sau ranit in sentimente. Sunt posibile atasamente exagerate fata de un parinte, pretentii nefiresti de siguranta si confort material si emotional, scenete de invidie, gelozie si posesivitate.

Taur
Probabil ca azi stai atat de sobru si martial, atat de rigid si ingrijorator de riguros, incat nu indraznesti sa iesi in fata si sa-ti asumi riscuri in eventulitatea ca s-ar pune problema unui castig financiar. S-ar putea sa inveti ca Dumnezeu iti da, dar nu-ti baga si-n traista. Iubirea poate fi si ea la mare pret, poti gasi cu usurinta pe cineva care sa-ti incendieze imaginatia si inima.

Gemeni
Nu numai ca dispui de mari resurse de originalitate si inventivitate, ci e de asteptat sa-ti pui in practica vasta cuprindere intelectuala si talentele de ordin profesional, fapt care sa-ti aduca un profit financiar. Spiritul de solidaritate, camaraderie si afinitatile intelectuale comune te-ar putea ajuta sa treci mai usor peste eventuale tensiuni in viata amoroasa, peste unele crize de gelozie sau de abuz afectiv.

Rac
Regrete, nervozitate, dezgust si deznadejde, nostalgie si apatie - toate acestea sunt azi probabil de domeniul trecutului. Nu te mai cufunzi in plictis si nu mai fugi de realitate, responsabilitati si obligatii, ci chiar preiei initiativa si iti asumi riscuri. Dai dovada de acte de curaj cu precadere in viata personala sau afectiva. O stare buna de sanatate poate fi sursa unui optimism, a unei stari pozitive constructive.

Leu
Mici sau mari neplaceri financiare ti-ar putea crea ceva nelinisti, apasari si griji. Bugetul de care dispui e departe de a fi pe roze si e posibil sa nu se arate nici perspective prea grabnice de imbunatatire a lui. Eficientizeaza-ti la maxim cheltuielile, cumpara doar strictul necesar, incearca sa-ti incropesti cat mai rational si realist un buget de vremuri grele si de subzistenta!

Fecioara
Ai grija la felul in care iti tratezi azi colegii de serviciu! Nu s-ar putea spune ca esti din cale afara de diplomat, de binevoitor sau de delicat cu ei, ba dimpotriva poti sa-ti promovezi, lipsit de scrupule, diverse interese proprii in dauna unor merite cinstite care le revin lor. Te zbati probabil destul de mult si cauti sa iesi in fata, sa te faci remarcat de catre superiori, desi competentele tale profesionale pot lasa inca de dorit.

Balanta
Nevoia de libertate, de exprimare autentica, conforma cu ceea ce tu esti, te fac poate sa incalci azi o serie de cutume si legi de familie, alta data inviolabile. Probabil te revolti impotriva traditiilor, a obisnuintelor domestice si restrictiilor impuse de parinti - poti fi implicat direct intr-un conflict intre generatii. Lucrurile pot sta promitator daca se pune problema incheierii unui act de succesiune sau mostenire.

Scorpion
In domeniul financiar se recomanda azi intelepciune searbada si cuminte. Nu te grabi la investitii ca fata mare la maritat, e posibil ca termenii unei negocieri pentru care ai batut palma sa se complice periculos. Emotional-afectiv, accesele de gelozie si posesivitate pot fi date uitarii azi, cand nu te mai dovedesti a fi o fire anxioasa, o persoana care se simte pandita de pericole ori amenintata de incertitudine.

Sagetator
Cu un intelect astazi bine instrumentat si mobilat, o minte receptiva deci, iscoditoare si ingenioasa, este de asteptat sa duci la bun sfarsit un demers financiar. Mai impulsiv si brutal, poti intampina unele dificultati de socializare, de interrelationare, concretizate printr-o lipsa de eleganta si rafinament in felul in care ii abordezi pe cei din jurul tau. Un singur sfat: gandeste de doua ori inainte sa spui o data un lucru!

Capricorn
Poti fi suspectat azi de catre unul dintre apropiati ca nu esti tocmai de buna credinta, ca ai interese personale egoiste, hotarand in detrimentul bunastarii celorlalti. Spre exemplu, o suma de bani sau un bun de valoare ar putea constitui marul discordiei in familie. Afectiv, sunt sanse pentru un moment de euforie si inflamare pasionala, te poti bransa la un sentiment intens, poti fi dispus sa arzi sentimental.

Varsator
E de asteptat sa te mobilizezi exemplar pentru a pune in aplicare o strategie financiara ori un plan care sa-ti aduca bani, profit, bunastare. Probabil ca, in acest sens, alegi sa-ti reactivezi intreaga retea de contacte sociale, reinvii relatii de amicitie si prietenie mai vechi, aproape date uitarii. Castigurile pot veni fara cine stie ce efort, competente si perseverenta, caci prezenta de spirit si intuitia de moment conteaza.

Pesti
Regrete, nervozitate, dezgust si deznadejde, nostalgie si apatie - toate acestea sunt azi probabil de domeniul trecutului. Nu te mai cufunzi in plictis si nu mai fugi de realitate, responsabilitati si obligatii, ci chiar preiei initiativa si iti asumi riscuri. Dai dovada de acte de curaj cu precadere in viata personala sau afectiva. O stare buna de sanatate poate fi sursa unui optimism, a unei stari pozitive constructive.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul zilei: Complimentul soţului
Reţeta zilei: Anşoa marinate
Lider Al-Qaida: Franta a luat locul Statelor Unite ca prim inamic al islamului
Conducerea SRI va fi audiata saptamana viitoare in comisia de specialitate din Parlament
dupa acuzatiile Elenei Udrea
Elena Udrea, despre reactiile la dezvaluirile sale
Arata teama pe care o genereaza SRI-ul celor cu secrete in dulap/ Ma astept la absolut orice, inscenari, "dezvaluiri", fotografii
În loc să le rezolve problemele, vicele Andrei i-a ameninţat cu paza
Botoşani/Tudora: Preţul furiei
Ioan Rotundu
Elena Basescu a nascut un baiatel
Directoarea Spitalului de Boli Infectioase "Sfanta Parascheva" din Iasi si sotul acesteia au fost arestati preventiv
Attila Korodi a fost interceptat si filat in dosarul retrocedarii ilegale de paduri Stenograme cu fostul ministru al Mediului
Mircea Geoana si Marian Vanghelie au lansat platforma politica "Romania noastra"
Geoana: Exista un cartel al partidelor traditionale, pe cale sa faca implozie
De ce tace Băsescu?
Ioan Rotundu
Cine opreşte masacrul corpului medical?
Ioan Rotundu
Prognoza meteo pentru luni si marti
Elena Udrea: Coldea cere timp pentru a putea sa-si rezolve problemele
interne. Eventual, pana ma "rezolva" pe mine
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Catalin Flutur Valeriu Iftime
Ultimele articole de pe blog