Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Anunţuri
Fapt divers
Editorial
Învăţământ
Administraţie
Social
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Comentarii
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
20997
De la 07 Ianuarie 2003
122906646

Poliţia Comunitară vrea să se apropie de cetăţeni

  • 8 June 2008, 23:00
La sfârşitul acestei săptămâni conducerea Poliţiei Comunitare a invitat patru reprezentanţi ai Federaţiei Asociaţiilor de Locatari pentru o discuţie informală ce a vizat modalităţi de colaborare în scopul asigurării securităţii cetăţeanului în cartierele botoşănene .Au fost prezentate cu aceasta ocazie nemulţumirile reprezentanţilor asociaţiilor de locatari, precum şi activităţile şi atribuţiile Poliţiei Comunitare în baza prevederilor legale pe care le are. După ce au luat cunoştinţă punctual de atribuţiile Poliţiei Comunitare şi modalitatea în care agenţii comunitari pot veni în sprijinul cetăţeanului, reprezentanţii asociaţiilor de locatari şi-au manifestat disponibilitatea de a promova, în fiecare asociaţie atribuţiile şi sprijinul pe care agenţii îl pot oferi cetăţenilor de bună credinţă.
„În ideea apropierii de cetăţean La sediul fiecărei asociaţii de proprietari va fi afişat câte un pliant cu aspectele ce pot fi sesizate şi numărul de telefon la care Poliţia Comunitară poate fi contactată”, a declarat directorul executiv al Poliţiei Comunitare Vasile Răileanu. Lipsa de reacţie a cetăţenilor şi deficitul de personal al Poliţiei Comunitare sunt principalele probleme ale instituţiei. Aceasta pentru că, la 1910 hectare, cât are municipiul Botoşani, Poliţia Comunitară acţionează cu 67 de agenţi pe trei schimburi.
Adăugând faptul că în perioada sezonului cald agenţii sunt concentraţi în acţiuni de asigurare a fluenţei traficului datorită lucrărilor de reabilitare, lipsa acută personalului devine o problemă greu de depăşit. „Această dezbatere se va concretiza în următoarea şedinţă, ce va avea loc luna viitoare într-un protocol de colaborare între asociaţiile de locatari şi Poliţia Comunitară. De asemenea, se doreşte ca în cadrul următoarei întâlniri, la masa discuţiilor să fie invitaţi şi reprezentanţii Urban Serv, instituţie cu rol important în asigurarea curăţeniei oraşului” a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Comunitare, Bianca Albu.(Andreea UNGUREANU)

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Comentariul comentariilor (CXXXI)
(Ioan Rotundu)
Nevastă descurcăreaţă
Horoscop
Program Tele'M Botoşani luni, 9 iunie
„Micii Pompieri”
Deşi pensionaţi, mai vor la catedră
Visul lui Epuraş s-a împlinit
Omul vrea să devină latifundiar
Panică în rândul unor primari
Ioan Rotundu
Maia Morgenstern joacă la Botoşani
Botoşănenii au dat startul la Turul de Ciclism
Pe urmele lui Eminescu în pelerinaj
Paul Onişa are loc la PD-L
Ne suspectează că luăm mită electorală
Escroaca hălăduieşte prin Italia, fraieriţii plâng la Dângeni
Anunţ important
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog