Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Infracţiuni
Anunţuri
Economic
Fapt divers
Editorial
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
1882
De la 07 Ianuarie 2003
123290249
pnl

Sibiu: Suparat ca Udrea nu-i raspunde la telefon, Cioaba vrea sa discute cu Ponta si Iohannis de sustinerea la prezidentiale

  • 11 June 2014, 23:00
Autointitulatul rege al romilor, Dorin Cioaba, lider al PADR (Partidul Alianta Democrata a Romilor), a declarat miercuri pentru Agerpres ca va initia discutii despre sustinerea la prezidentiale cu liderul PSD, premierul Victor Ponta, precum si cu liderul PNL, primarul Klaus Iohannis, suparat fiind ca presedintele PMP, Elena Udrea, nu-i mai raspunde la telefon.
El a adaugat ca e suparatsi ca Udrea l-a "dus cu zaharelul", nesemnand niciun protocol de colaborare pentru alegerile europarlamentare, ceea ce s-a vazut si in rezultatul PMP.
"Nu a semnat. Ne-a dus cu zaharelul, pana la alegeri. La alegeri de aceea i-am boicotat, nu le-am dat voturile si s-a vazut, ca se laudau ca iau peste 10% si au luat 6%. Acum eu o sa am discutii cu cei care eu cred ca vor candida la Presedintie: unul este Ponta, care stim sigur ca va candida, unul e posibil sa fie Iohannis si cu el voi avea o discutie si vedem cine mai scoate capul", a afirmat Dorin Cioaba.
De asemenea, dupa ce s-a declarat un sustinator al familiei presedintelui Traian Basescu, Dorin Cioaba spune acum ca nu mai doreste sa poarte negocieri cu Elena Udrea si ca va mai discuta cu PMP-ul numai cand Basescu va ajunge presedintele acestei formatiuni.
"Cu partidul lui Udrea nu mai vreau sa discutam. Cand va ajunge presedintele (Traian Basescu n.r.) presedinte la PMP, atunci stam de vorba, dar daca considera domnul presedinte ca este normal ca doamna Elena Udrea sa nu imi mai raspunda la telefon si sa ma duca cu zaharelul, deci... Deocamdata sunt suparat (pe Elena Udrea n.r.), pentru ca ea nu si-a tinut promisiunea pe care a facut-o, (...) pe lista lor trebuia sa fie si un candidat rom pentru europarlamentare, chiar daca pe un loc neeligibil", a explicat Dorin Cioaba.
Acesta anunta ca PADR-ul condus de el e interesat de un parteneriat cu un alt partid. "Eu am mandat de la oamenii mei de la partid sa aduc un partid cu care sa facem parteneriat politic legal. Adica, in cazul in care nu se mai tin de cuvant, sa-i putem actiona in judecata sau sa le aratam ce au semnat acolo", a spus Dorin Cioaba. Potrivit acestuia, PADR are 50.000 de membri.
Agentia de stiri HotNews

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul zilei: Ungro-românească
Horoscopul zilei
Tariceanu, despre decizia de a nu il invita pe Basescu la ceremonia pentru 150 de ani de la infiintarea Senatului:
FMI a respins propunerea lui Sova de scoatere a unor companii de sub management privat
DNA: Fost sef al Garzii Financiare Dambovita, trimis in judecata; ar fi luat mita un autoturism
Deputatii au respins proiectul de lege privind parteneriatul civil
Prognoza meteo pentru joi si vineri
Victor Ponta, despre scandalul "ANRE-ENEL": Este inadmisibil ce se intampla cu incarcarea facturilor…
Motivare instanta: Dan Adamescu a incercat sa influenteze un martor esential
Guvernul a aprobat o schema de ajutor pentru marii consumatori de energie electrica
Teatrul „Vasilache” vă invită la spectacol
Un bărbat în toată firea s-a jucat apelând la 112
A început construcţia staţiilor de epurare a apelor uzate Flămânzi şi Vorona
Botoşani: Scuzele nu pun stavilă dărâmării caselor din Joldeşti
Cotarlă politică bolnavă de jigăraie morală
Ioan Rotundu
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Catalin Flutur Valeriu Iftime
Ultimele articole de pe blog