Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Administraţie
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Comentarii
Religie
Important
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
4895
De la 07 Ianuarie 2003
123286070
pnl

Un om al străzii a devenit cel mai dorit prezentator din SUA

  • 6 January 2011, 23:00
* după apariţia pe Internet a unei înregistrări cu "vocea sa de aur" Viata unui om al strazii din statul american Ohio s-a schimbat peste noapte dupa aparitia pe Internet a unei inregistrari cu "vocea sa de aur", transmite Yahoo Music. Ted Williams a primit zeci de oferte pentru postul de prezentator de la statii de radio, canale de televiziune si chiar de la echipa Cleveland Cavaliers.
Potrivit informatiilor, un ziarist de la publicatia "Columbus Dispatch" l-a descoperit pe omul strazii in timp ce mergea cu masina pe o autostrada din Ohio. Williams purta o pancarta pe care scria ca are "darul vocii, primit de la Dumnezeu" si le cerea soferilor un dolar pentru a face anunturi "ca la radio".
Jurnalistul l-a inregistrat pe Williams facand mai multe anunturi, postand ulterior filmul pe Internet. Aproape imediat, clipul a devenit viral, iar omul strazii a ajuns cel mai dorit prezentator din SUA. "Columbus Dispatch" a precizat ca Ted Williams este un fost prezentator de radio, care insa a ajuns sa traiasca pe strada dupa ce a avut probleme cu alcoolul, drogurile si "alte cateva lucruri".
In cateva ore dupa aparitia inregistrarii, Williams a fost invitat la mai multe posturi de radio din Ohio, precum si la emisiunea "The Early Show" de pe canalul CBS. El a primit zeci de oferte de munca, inclusiv de la MTV, iar conducerea echipei de baschet Cleveland Cavaliers i-a oferit un post de prezentator si o casa.
Agenţia de ştiri HotNews


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Caricatura zilei: Atentat la Băse
Va supravieţui Republica Moldova până în 2012?
Mihai Ghimpu: ”Alianță avem, dar dreptate – mai vedem”
Ionut Damian, a fost schimbat din func’ie
el urma să opereze sistemul naţional de plată online a taxelor
O noua mişcare politică în România: vis sau prostie?
Dumnezeu s-a aflat in spatele Big Bang
Universul n-a apărut din întâmplare
Deputatul PNL Florin Ţurcanu, trimis în judecată pentru fals şi uz de fals
Bancul zilei: Cocoşul… din casă
Distrugeţi relaţia cu China
Horoscop
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Catalin Flutur Valeriu Iftime
Ultimele articole de pe blog