Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Infracţiuni
Economic
Fapt divers
Învăţământ
Administraţie
Social
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Gastronomie
Comentarii
Proverbe şi...
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 123144177
Prefectul susţine că este şantajat de către Victor Mihalache

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.



Autor: Coroi
Jurnalistilor - sinteti sau nu platiti de Mihalachi?
Autor: cetateanul bulversat
D/le prefect individul acesta este un parvenit ajuns mare patron!sinteti repr guvernului si ar trebui sa ne scapati se asemenea nenorociti.Succes!

Autor: un alt cetatean
asa ar trebui sa procedeze si altii - si sa le cam dam peste bot parvenitilor care acum isi bat joc de salariati - clasificandu-i ca pe niste slugi proaste. Sa scapam odata de astfel de lichele si sa facem loc celor care intr-adevar au simtul afacerilor, sunt buni organizatori si stiu sa respecte munca oamenilor.
Autor: Capricon
Mihalache nu face politica.Este om gospodar si cinstit.Eu asa il stiu.Nu-l pot compara cu Moga si celalalt.Daca Moga ar fi fost in stare de ceva isi facea propria afacere.S-au dat aici sa administreze banul public.Sigur e usor!
Autor: iuliana
ce firma mai este si asta Dany Ema? O firma care a aparut peste noapte nu se compara nici pe jumatate cu Victor Construct firma la care dupa cum se aude si cred ca asa si este plateste cel mai bine din Botosani. Iar pentru invidiosi si pentru rautaciosi faceti si voi ce a facut Victor Mihalachi. Referitor la dl prefect mai ganditiva daca este cu adevarat reprezentant al guvernului sau un mare sustinator secret al firmei Dany Ema
Autor: Credul
Prea s-a obishnuit acest Victoras sa cistige licitatiile. Asa e ca doare cind pierzi??? Mai lasa-i si pe altii sa munceasca, nu fi hapsin.
Autor: Un nestiutor
Bolovanilor, cred ca vorbiti de doua persoane in articol. O data spuneti V. Mihalachi si de alte multe ori spuneti V. Mihalache. Stiu ca este diferenta de o litera dar asta inseamna 2 persoane. Faceti-ma si pe mine sa pricep - CARE ESTE DE FAPT PERSOANA IN CAUZA ?
Autor: Manivelu
Capricon, asa o fi dar presiunile sint presiuni.

Domnule prefect, incercati sa vedeti ce politicieni se afla in spatele ...tupeului sau, ca nu o face el asa, din spirit gospodaresc, cum spune CapriCON. Ce-ati facut Dvs. se cheama transparenta si asa ar trebui sa faca toti cei care sint supusi unor presiuni, de orice natura.

Autor: Cicanica vs. "Un neştiutor"
Ce-i Victoraş, vrei să te ascunzi după o literă? Nu-i cazul. Externarea de la Socola îţi este ce-a mai solidă apărare. N-ai responsabilitate asupra faptelor comise. Mă întreb ce va face BCR-ul când va constata că nu mai are de unde încasa creditul de 100 miliarde lei? Că societatea ta s-a înscris pe drumul fără de întoarcere a prăbuşirii. Voiai să câştigi licitaţia cu orice preţ, ca să mai întârzii cu câteva luni prăbuşirea societăţii tale. N-a ţinut, că prefectul nu-i ca ceilalţi cărora le-ai pus mita în plic şi acuma stau cu frica-n sân că, în nebunia ta, le vei rosti public numele.
Autor: mona
Tovarasa Albu, ti-e ciuda ca nu te-a primit la Jurnalul lui Victor, de aia ii spui ziar cu tiraj modest. De cand l-a preluat Victor a trebuit sa munceasca baietii de la ziar sa-i schimbe imaginea din judet!!Cu Rotundu era tiraj modest acum intereseaza-te si apoi scrie!!
Autor: pt Felix
Alooo, Felix, stai mai cuminte cu aceste comentarii. Nu te arunca asa. Stii tu care esti Felix
Autor: pentru iuliana
auzi,nu mai pupa fundul pe la fiecare articol din presa locala legata de acest subiect!Mihalache e un badaran!
Autor: Finchel
Am urmărit emisiunea de aseară de pe SOMAX. De ce l-a primit Poclid pe Mihalachi în emisiune, că Mihalachi nu-i persoană publică? Dacă toţi cei care pierd licitaţiile vin la SOMAX, Poclid îi primeşte în emisiune? Aseară SOMAX-ul s-a substituit instanţei de judecată, şi este un abuz ce trebuie sancţionat. S-a văzut clar că Poclid a fost plătit de către Mihalachi. Cum rămâne Rotundule cu ziariştii tăi cinstiţi, precum Poclid? Le-ai luat apărarea. Să vă fie ruşine!
Autor: iuliana vs cicanica
cred ca la socola ar trebui sa mergi sa te internezi tu iar daca il cunosti asa bine pe VICTOR ai sti ca nu a fost niciodta la socola cred ca dusmani si invidiosi ar vrea sa-l vada la Socola. Mai terminati cu rautatile si cu jignirile se vede va roade invidia.
Autor: victor
Da ce domle e tarlaua lui Poclid?Trebuia neaparat Victor sa-l plateasca ca sa apara?Apropo Poclid nu este ziarist, face o facultate e in anul intai si nu e ziaristul lui Rotundu!!!
Autor: Lugulugu
Aseară, pe SOMAX, s-a putut urmări un dialog între un incult şi un ignorant. Nu-l mai băgaţi în seamă pe Mihalachi. ASCON-ul este spaima sa de moarte. I-a luat Lauiran-ul, îi va lua şi restul. Prefectul să-l cheme în judecată şi să-i ceară cele 20 mii de dolari, despre care Mihalachi a spus pe SOMAX că l-a împrumutat. Cum este posibil ca un muncitor în construcţii, un analfabet scrântit la minte, să terfelească imaginea unui înalt demnitar public? Să răspundă totţi cei care s-au asociat la această infracţiune.
Autor: oare
CARE procuratura?Victor este prietenar cu seful ei/
Autor: Vergil
La Socola sau nu, asta chiar nu conteaza. Important e ca omul a facut niste declaratii de toata jena, ba cu sprijinul nemijlocit al lui Poclid. Acum, fiecare e liber sa gindeasca ce vrea (ca a fost "minjit" sau nu de V.), dar e de remarcat ca Poclid i-a intins mina atunci cind a avut nevoie. Cu astfel de emisiuni isi pierde Somax-ul credibilitatea.

Sa nu uit: si pentru cei de la UPC, de ce nu preluati si Tele'M, sa vedem si noi emisiuni adevarate si sa nu fim nevoiti sa stam cu furculite in loc de antene pentru a vedea stiri si emisiuni de calitate? Cit mai aveti de gind sa ne intoxicati cu Somax?

Autor: Anonim
L-am cunoscut si am discutat cu el . Se incadreaza in "portretul robot" al MULTOR patroni de azi : TUPEU+ INCULTURA = PARVENITUL ZILELOR NOASTRE

Sper ca au dreptate cei care spun ca este, totusi, un om de treaba!

Autor: marius
mihalachi:un parvenit al vremurilor noastre dar Dumnezeu o sa-i dea ce merita!
Autor: cornel
v.mihalachi=un contac mai mic
Autor: Finanţistul vs. Mona
Ascultă neisprăvit-o, Bianca Albu nu este tovarăşa ta. Ea s-a realizat profesional după 1990. Este fiică de intelectuali, iar dacă ai fi avut, la viaţa ta,ceva legătură cu cultura, ai fi ştiut cine este. Bianca a absolvit facultatea de Filozifie la stat, iar în acest an îşi termină masteratul în Jurnalism. A învăţat să aibă o diplomă de licenţă, nu şi-a cumpărat-o. Poclid de ani de zile încearcă să-şi cumpere o diplomă, şi nu reuşeşte să treacă de anul întâi de facultate. La Jurnalul lui Mihalachi sunt numai nişte nulităţi. Trioul Poclid-Bejenaru-Sorodoc constituie ruşinea presei locale. Cînd Mihalachi nu va mai avea bani, vor fi primii care-i vor da cu tifla. Rotundu tipărea 1500 de bucăţi şi vindea în jurul a 1100 - 1200. Mihalachi tipăreşte o mie şi nu vinde nici 500. Sunt cifre luate din actele de control Fiscal, nu minciuni de-ale voastre. Mihalachi s-a înconjurat de mercenari nu de ziarişti. Vine înd
Autor: Finanţistul sv. Mona
Vine îndată Fiscul peste el, că nu se va lăsa prefectul terfelit de -l va lăsa prefectult.

Autor: Finanţistul
Ce dracu se întâmplă cu site-ul ăsta? De ce nu-mi apar mesajele?
Autor: anonim pentru celalalt anonim
TUPEU+ INCULTURA = PARVENITUL ZILELOR NOASTRE, despre cine este vorba, ca n-am inteles?

Autor: MARCU
MIHALACHI NICI NU STII CIT DE MIC INCEPI SA FII
Autor: Cel cu arcu'?
Parvenit, parvenit, parvenit=Mihalache Victor
Adaugă comentariul tău
Nume sau email
Comentariu
Sunt permise maxim trei comentarii pe zi pentru un articol de la un IP. Textul comentariului trebuie sa nu contina mai mult de 600 de caractere. Daca aveti de spus mai multe va rugam sa ne trimiteti e-mail, scrieti comentarii pe blog sau scrieti-ne pe pagina noastra de Facebook . Va multumim pentru intelegere.
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Catalin Flutur Valeriu Iftime
Ultimele articole de pe blog