Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Anunţuri
Economic
Sănătate
Administraţie
Ştiri agenţii
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Comentarii
Publicitate
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 123288711
Premierul Tăriceanu a tăiat Botoşanii de pe lista cu banii pentru investiţii

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.



Autor: nedumeritul
Măi,să fie.Până acum câteva zile inegalabilul edil şef spunea la toate ieşirile din mas media ,că aceste obiective sunt în curs de realizare numai datorită persoanei sale.Lauda de sine,nu miroase a bine.Poate cu atâţea bani ce-i cheltuieşte în campanie pe postere,benere ce a făcut ca BOTOŞANIUL privit de sus să fie MAREA GALBENĂ,reuşea să facă cu adevărat ceva pentru BOTOŞANI.De minciuni şi intoxicări suntem sătui.
Autor: Ionel
Nu este o noutate faptul ca alocarea banilor de la Guvern s-a facut si se face pe criterii politice, iar ca scuza pentru intarzierea unor lucrari poate fi invocat acest criteriu.Ma intreb totusi pentru lucrarile de pe B-dul Eminescu, care ar fi scuza pentru cele n termene de finalizare nerespectate? Finantarea este dintr-un imprumut contractat de primarie, deci nu este problema Guvernului.Despre calitatea lucrarilor as propune sa ne dam cu parerea peste un an.
Autor: Axa I
Cum sa fie luat in considerare un oras al carui primar o saptamina este in PNL si urmatoarea in PDL ! Din punct de vedere politic noi avem un primar PNL (altfel Flutur ar trebui sa demisioneze ) care in acelasi timp este presedinte al PDL Botosani ! Cameleon in politica , cameleon si in promisiunile catre electorat! Halal lui ! Vrea sa fie reales ! Ha ! Ha ! Ha !
Autor: titi
Botosaniul este o mare galbena,dar daca ar intreba cineva ce gandeste un locuitor al acestui oras,va va spune sigur ca nu-l vede decat ca un catran de smoala,exact ca in iad..poate mai rau.PANA CAND,OAMENI BUNI?TEPES DOAMNE ,POATE-TI FACI DRUM PRIN BOTOSANI SI NE SCAPI DE LA PIERZANIE.ATI VOM FI RECUNOSCATORI.
Autor: Anonim
Putea sa fie si frate cu Tariceanu ca tot i se taiau fondurile....Botosaniul nu a reprezentat niciodata nimic pentru guvernanti indiferent de culoarea politica locala. Am fost dintotdeauna prostii tarii, saracii ei, nu am avut fabrici importante de vandut, nu am avut politicieni locali si ni s-au bagat altii pa gat gen Teodorescu sau Malaimare, nu avem cica nici in politie competenti si tot se fac numiri din alte judete dirijate politic. Proiectele se castiga la Bucuresti cu spagi, interventii si procent din banii de investitie....Chiar nu vedeti ca astia taie tot ? Noi santem cetateni de categoria a doua adica cei care sustin bugetul dar nu primesc nimic decat niste vizite de curtoazie la 4 ani , care identifica ce a mai ramas de luati inapoi la buget A venit Orban au plecat banii de drumuri, a venit Tariceanu parca in vizita de lucru si s-au dus si investitiile.Asa a fost mereu din 90 incoace, dar memoria noastra scurta ne face sa ne raportam doar la prezent! Nu visati ca e dureros!
Autor: Curiosu'
Anonim are cea mai buna radiografie, iar eu ma gandesc sa nu votam cu galbenii, nici cu portocalii. Si nici nu stiu daca cu rosii se merita (imi aduc aminte ca in iarna 2003-2004, PSD a taiat banii lui Egner si am ramas fara caldura - asta fiind doar o cauza din cele multe legate si de competenta lu Egner). Insa, vad ca nu avem pe cine vota in cazul asta... TOTUSI, nu incurajez pe nimeni sa nu se duca la vot! MErgeti oameni buni si votati cum va indeamna RATIUNEA pe oricine credeti ca e capabil sa faca ceva in orasul asta prapadit!
Adaugă comentariul tău
Nume sau email
Comentariu
Sunt permise maxim trei comentarii pe zi pentru un articol de la un IP. Textul comentariului trebuie sa nu contina mai mult de 600 de caractere. Daca aveti de spus mai multe va rugam sa ne trimiteti e-mail, scrieti comentarii pe blog sau scrieti-ne pe pagina noastra de Facebook . Va multumim pentru intelegere.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Catalin Flutur Valeriu Iftime
Ultimele articole de pe blog