Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Infracţiuni
Anunţuri
Economic
Fapt divers
Editorial
Învăţământ
Sănătate
Administraţie
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Mondene
Gastronomie
Comentarii
Religie
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 123300792
Un pod adevărat, trainic şi european peste Prut ne uneşte din nou

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.



Autor: OM
Ce frumos ar fi fost ca, alături de Vlad Filat, să fie, dacă nu putea Băsescu, măcar Boc!!! Dar... Primul a intrat în "silenţio stampa", iar cel de-al doilea are jumătate de normă la B1 şi jumătate la OTV unde participă la emisiuni pentru adormit pensionarii (B1) şi pentru a-şi "băga păreri" despre unde ar putea fi Elodia!
Autor: ato
Asa este, un pod adevarat, trainic si european peste Prut, cum se afirma, care sper sa fie benefic si sa bucure pe toata lumea. Sper ca partea romana sa se tina de promisiunea facuta, in sensul ca vama si utilitatile necesare de pe malul nostru sa fie pe masura, adica adevarate, trainice si de nivel european, altfel...
Autor: Nesuferitul
Pentru -Om- Se pare ca mereu esti nemultumit,... uitand de faptul ca datorita lui Iliescu (idolul tau) nu s fost deschisa granita pana acum. Prostiile cele mai mari el le-a facut.
Autor: nesuferitule
Base ar fi huiduit de bt.
Adaugă comentariul tău
Nume sau email
Comentariu
Sunt permise maxim trei comentarii pe zi pentru un articol de la un IP. Textul comentariului trebuie sa nu contina mai mult de 600 de caractere. Daca aveti de spus mai multe va rugam sa ne trimiteti e-mail, scrieti comentarii pe blog sau scrieti-ne pe pagina noastra de Facebook . Va multumim pentru intelegere.
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Catalin Flutur Valeriu Iftime
Ultimele articole de pe blog