Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Infracţiuni
Anunţuri
Economic
Învăţământ
Sănătate
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Gastronomie
Comentarii
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 123209659
Şleahta preşedintelui Ţâbuleac

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.



Autor: OM
Eu nu cred nimic din ce este scris în acest articol! Sunt simple răutăţi! Nu pot să concep că la nivelul acesta (mai ales că scaunul este ocupat de un pedelist!!!) se fac astfel de angajări! Nu pot să cred că se dirijează banii publici funcţie de crăpături păroase! Eu cred că suntem conduşi de cei mai competenţi, inteligenţi şi inocenţi oameni din acest colţ de ţară! Omul potrivit la locul potrivit!!! Eu mai aştept banii europeni aşa cum aşteptau unii pe americani după cel de-al doilea război mondial. Şi tot aşa vor veni şi banii!!! Şi mai ştiu sigur un lucru, domnule Rotundu: păzea că oamenii aceştia sunt foarte răzbunători când e vorba de amorul propriu!!!
Autor: cetateanul
Politica, curvasaraie si bani. Prostimea munceste si asteapta sa pice para malaiata sau....
Autor: EIRE
CE SA ASTEPTI DE LA UN INDIVID CARE A FALIMENTAT O FIRMA DE PRODUSE ALCOOLICE!?
Autor: pt om
de ce te miri la protectia copilului este locul unde se traeste bineee.indiferent din ce partid vii.toti au facut la fel.DL ROTUNDU DACA VE-TI ANALIZA ORGANIGRAMA VE-TI VEDEA MULTE NUME CUNOSCUTE CELOR DIN C J BOTOSANI (DIDII, CONDRATOV ,DUMITRIU ETC) Transferul domnisoarei Rizea este ideia si colacul de salvare a doamnei Zamfirache ,ca sa nu o dea Tibuleac afara pe ea .
Autor: Poc
Hai că te-ai apropiat de ceva adevăr dar n-ai nimerit la ţintă. Vezi că una din cele două promovate este amica lui Rădăşanu. Una brunetă şi rea de muscă. Cam bătrâioară dar încă merge. Numai că se zice de ceva graviditate. Dacă-i aşa, l-a prins pe Livişor de nas şi i-a pus verigan-n botişor. Să se sature fustangiul de femei.
Autor: Adela
Mai sunt şi alte măgării la Protecţia Copilului patronate de Ţâbuleac. Ne mirăm că nu sunt bani de cultură. Cum să fie dacă ei sunt dirijaţi la Protecţia Copilului pentru salarii la cei angajaţi pe pile.
Autor: liviu
ce neobrazare si nesimtire asociata cu incompetenta a putut aducE TABULEAC, CA VEZI O VORBA: Spune cu cine esti prieten ca sa-ti spun cine esti, mai vreti corectitudine, competenta si seriozitate la un astfel de om care ocupa vremelnic o astfel de functie? tot Rizea hotaraste pe acolo, pe toti ii dirijeaza ea, asa ca ciupicii ei nu-s de ici colea
Autor: buleac
Poate aflați într-o zi ce posturi au căpătat gealații lui ţâbu de la vin-alcool, cei care au fost pe post de distribuitori de alcool la juma de preț, sub 10 litri nu stăteau de vorbă cu tine trebuia să umbli să faci lobby prin mahala că altfel nu pupai alcoolul dorit, sunt indivizi care au cumpărat și peste suta de litri de la un asemenea gealat, nu cred eu că au fost uitați și nu s-au ales chiar cu nimic.
Autor: Klaus
daca mai voiati vreo dovada de "presa independenta", Rotundu e singurul care mai spune lucrurilor pe nume, chiar bravo lui, in rest, toate independentele celelalte, ma refer la alte "canale" tac si tac, ascund, nu discuta cu adevarat ce e dureros pentru noi toti, tac si gresesc prin omisiune, adica ma intelegeti, cata dependenta au
Autor: PD
Sa nu uitam ca lui Liviu ii place ... PD-ul! Fara nici o legatura (oare?) cu noua sa iubita, cu promovarile, cu graviditatea si cu altele. Nedrept este ca din cauza lui Rotundu, acum Liviu este nevoit sa discute mai mult pe messenger cu mama copilului sau.
Autor: Fata Morgana
Domnisoara Rizea se numeste de fapt Dascalu Elena...iar despre cum merge treaba la DGASPC atata timp cat vor fi directorii numiti politic nimic nu va merge si nu va fi bine.Unde sunt specialistii din directie?toti sefii au facultati facute la Spiru Haret sau la Petrica Andrei si doamne ce salarii au....cei cu facultati la stat nu incap ca totul este politic.Concursurile sunt formale la angajare,incepand de la director pana la cei mai mici....Apropo domnule Rotundu,nu demult ati facut un reportaj despre o fundatie cu mari nereguli,de pe str.Popauti...stiti ca dr.care consulta acei copii acolo este sotul directoarei de la adulti Cosovanu care de fel este dr. de fam. la avrameni iar in urma reportajului dv.nu mai vine sa consulte copii.O turma de oameni care fac parte dintr-o secta printre care si fam.Cosovanu...vai ce este acolo,de asta protectia copilului nu sa implicat deloc.Acei copii nu au fost dusi nici la acel program oferit de ministerul sanatatii de a face analizele...
Autor: Anonim
La DGASPC concursurile sunt de forma tot pilele intra,am avut o ruda care a dat examen la finele anului2008 pentru a fi asistent maternal,nu a intrat dar persoane care au dat foaia alba au fost admise majoritatea fiind pocaite..sau in timpul examenului veneau as.soc.si le aratau ce sa scrie...unde este dreptatea?
Autor: curiozitate
Cine este mama copilului?
Autor: gigi
aM FOST DE CATEVA ORI LA CONCURSURILE ORGANIZATE DE ACEASTA INSTITUTIE PE POSTUL DE PSHIHOLOG,DACA LA SCRIS LUAM APROAPE 10 ,INTRAM LA INTERVIU UNDE MI SE EXPLICA CA NU CORESPUND CERINTELOR.SI STUPOARE INTRA ALTELE,VA ROG SA VERIFICATI CONCURSURILE DIN ULTIMI 3 ANI SI VETI VEDEA.PS.SI AM TERMINAT LA STAT CU NOTA MARE SI CE FOLOS???
Autor: Anonim
Stii de ce au reusit pocaitele, fiindca au invatat si nu pe pile,cred ca esti gresit informat...dar ruda ce era sa-ti zica sa-si spele onoarea.Nu mai vorbiti ceea ce nu stiti,probabil ruda ta a dat foaia alba ca drept dovada ca n-a reusit.
Autor: Ciociolina
LA DGASPC trebuie verificata la modul serios activitatea de la Resurse umane din ultimii trei ani, Se vor descoperi pentru cei 1200 salariati, cum s-a promovat fara a fi indeplinite conditiile legale, cum au fost platiti oameni fara a avea contracte de munca si fise de post, peste 100 s-au gasit numai in partea a 2-a anului 2009. O grea nedreptate a fost facuta celor cu posturi contractuale, in sensul ca nu vor primi drepturile castigate in instanta cam 200 milioane vechi de caciula, desi legea 188/99 obliga pe directorul executiv sa-i faca functionari publici.

Actele se pot verifica si cine a gresit sa raspunda, altfel e VARZA LA DGASPC.

Autor: TABU(fara)LEAC
De ce accepta Tabuleac toate acestea? Este santajat sau santajabil de consilierii sai? Ar putea fi o explicatie. Sa facem o sinteza a imaginii publice a celor din anturajul sau. Atentie! Vorbesc de imagine publica, nu neaparat de realitate!

1. Bulgaru Florin - fost traficant sau doar vanzator ambulant de tigari de contrabanda. A avut afaceri directe cu Protectia copilului prin firma sa, firma transmisa altor persoane ulterior.

2. Bulgaru Cristina - nevasta lui Bulgaru Florin, trecuta de la Formens in post de conducere la Directia de protectia copilului printr-un concurs aranjat, concurs a carui data a fost amanata doar pentru ca Bulgaru Cristina mai avea nevoi de cateva zile de vechime pentru a intruni conditiile de concurs.

3. Ionescu Dan - lepadat de prefectul Roman, preluat de Tabuleac ca si consilier in propriul cabinet. Relatie foarte apropiata cu Simona Radasanu, pe terenul propriu al acesteia. Unii ar spune chiar mult prea apropiata.

... va urma ...

Autor: unul care nu se bucura de raul altuia
De asta a ajuns Romania unde a ajuns...Din cauza celor care scriu niste prostii de articole si a celor care le savureaza.Mai bine ati scrie povesti sau reguli de comportare civilizata.Poate asa veti ajuta la dezvoltarea,macar morala,a tarii.Articol de acest gen e bun pt."Cancan".
Autor: Conea
Daca tot vine control acum sau dupa ce se schimba directorii, verificati mamutul RESURSE UMANE. Sa chinui 1200 oameni, sa nu le spui cand au dreptul la promovare, sa-ti bati joc de cariera lor, toate aceste acte lipsite de umanism (Condratovian), aceste mentalitati trebuie sa dispara din acest serviciu. Totul se face dupa bunul plac, legile nu se respecta incepand de la asa zisi "angajati" pentru care nu s-a facut nici contract de munca si nici fise de post, ani buni de zile, dar care au primit bani pe state de plata pana promovari dupa ureche, unul sta 3-4 ani fara sa promoveze iar altii trec de la studii medii la superioare numai daca declara ca au absolvit o facultate. Sa se faca lumina, nu se mai poate continua asa.
Autor: TABU(fara)LEAC - II
4. Ionescu Dana - sotia lui Ionescu Dan, angajata prin presiune la protectia copilului, pe un post oarecare, numai sa intre in sistem, pentru ca apoi sa fie numita sefa la centrul din Dersca. Tupeu maxim, dorea sa fie sefa chiar in perioada de debut! Cu greu a asteptat sa termine intai debutul si apoi sa fie numita sefa la complexul de apartamente dorohoi. Nu intrunea si nu intruneste conditiile de ocupare a postului respectiv, neavand minim 3 ani vechime in specialitatea studiilor.

5. Radasanu Liviu - fost sef de cabinet la Tabuleac, actual director la protectia copilului. Caine (ca tot este dinamovist) slugarnic care linge mana stapanului si in general este fidel acestuia. Mana prin care Tabuleac face afacerile mai .. urat mirositoare. Uneori mai face exces de zel si isi ia si el partea ... catelului. Incurcat cu o salariata de la protectia copilului, pe care a lasat-o gravida. Desi isi dorea copilul, evenimentele recente l-a determinat sa impuna stergerea urmelor (=avort)

va urma

Autor: anonim1
Mama copilului este maria rizea secretara lui tabuleac.Daca tot mananci la cacat stimata anonim 2,cred ca si tu esti una pocaita(asta sunt proaste de bubuie numai sexul le place)si cred ca tu cu ajutorul asistentei tale sociale i-ai dat subiectele gata facute ...sa-ti mai spun si numele tau sau al asistentei tale sociale?cred ca nu vrei...sau persoanele pocaite care au intrat cu pile...sper ca le va afla domnul director si bine nu-ti va fi.
Autor: clientele
petronela de la asistenta maternala.colbu de la juridic,cizma rosie de la leorda,ionescu de la dorohoi,sefa de la trusesti, etc,inca multi care fac obiectul clientelei
Autor: salariat
domnul director nu intra aici, pt a da un mesaj? Asa eram obisnuiti. Asta ar fi bine, dl radasanu, aratati un pct de vedere!!
Autor: ptr.om
De ce sa-i fie frica lui Rotundu? Ptr.ca spune lucrurilor pe nume? esti cumva omul lui Tibi? Ameninti s-au mi se pare mie?
Autor: mai mult ca prefectul
Dar despre consilierii domnului prefect cand? Ca acolo e o cloaca...mama, mama!
Autor: yyyyyyyyyyyyy
Ce sa mai lungim vorba,,,,,,,,,,in toate institutiile statului din judet domneste aceeasi lege,,,,,,,,,legea neamurilor ,acoliti politici si cumetrii ,de aceeea nu va merge nimic in tara asta ,,,,,,,toti sant neamuri si nimeni nu plateste ,
Autor: xxx
Cam imbarligata treaba, domnule Radasanu!

Sa intelegem ca in viata asta v-au incaltat trei femei:Tabuleac, fosta nevasta si actuala doamna insarcinata?

Lasati, dumneavoastra sa fiti sanatos, asa mai capatati experienta!

Autor: un alt tabuleac..
1.bulgariu florin -executa toate lucrarile din dgaspc.in prezent a subcontractat o parte din lucrari.Ionescu Dan are mai multe societati cu mai multe denumiri.are multe contracte cu dgaspc.Este un om de joasa speta,a furat si sotia prietenului care i-a angajat-o pe sotia lui in DGASPC,respectiv Ionescu de la dorohoi.Un turnator ,falsificator si un mincinos,nu-i exclus sa-l toarne si pe Tabuleac pentru un argint...continuam cu directorul economic Nacu Doina,director interimar..,despartita de vreo 3 0ri,casatorita cu un fost seriist .imagine publica discutabila,fumeaza toata ziua
Autor: Informatul
Materialul nu este complet. A fost tuns pentru că Rădăşanu l-a sunat pe băiatul lui Rotundu iar băiatul tatăl şi aşa s-au pus la cale unelelucruri.
Autor: anonim2
Pentru anonim1: Fa-ma sa inteleg,cand ai spus adevarul in primul comentariu sau in al doilea??Nu-ti dai seama ca te decredibilizezi singura prin ceea ce afirmi??Stii ceva "Minciuna are picioare scurte"iar eu sunt gata sa probez cele spuse chiar si in fata d-lui director.Apoi,nu-mi atribui mie o intrebare pe care n-am pus-o,nu ma intereseaza viata personala a d-lui director fiindca eu cred jumatate din ceea ce vad si nimic din ceea ce aud.
Autor: Un vechi salariat
Ar fi fe mare folos institutiei daca purtatoarea numelui Condratov ar fi mutata la alt compartiment, nu are ce cauta la Personal. Mai mult de 95% din salariati sunt nemultumiti de prestatiile acestei persoane. In toti acesti ani de cand lucrez la DGASPC n-am auzit pe nimeni sa fie multumit, parca ar plati salariatii din buzunarul ei. Nu cunoaste legile ce sa mai vorbim , daca au ajuns de la Dorohoi sa le faca contract de munca si fisa de post dupa ce a descoperit noua sefa de personal , dupa 2 ani de zile peste 60 cazuri, va dati seama, ce fel de caz este acesta???

Va rugam d-le Rotundu sa ne ajutati, ca cei din DGASPC nu mai pot face mare lucru sa indrepte , neregulile. Multumiri.

Autor: Anonim
pentru Autor: Anonim

Stii de ce au reusit pocaitele, fiindca au invatat si nu pe pile,cred ca esti gresit informat...dar ruda ce era sa-ti zica sa-si spele onoarea.Nu mai vorbiti ceea ce nu stiti,probabil ruda ta a dat foaia alba ca drept dovada ca n-a reusit.

Care ruda??DACA HABAR NU AI, MAI BINE TACI SI MUTA LANTUL.MAI BINE VERIFICA SI APOI SCRIE.

TE TREZESTI VB, NICI MACAR NU ERA PE TIMPUL LUI RADASANU.

Autor: mai aproape de adevar
Intamplator ii cunosc si pe Tibuleac si pe Radasanu fara ca nici unul dintre ei sa-mi fie prieten. Cred ca pot spune cu destula obiectivitate ca dl Liviu poate firecunoscut usor in toate descrierile de mai sus (si sunt chiar blade dupa parerea mea) ceea ce nu pot spune despre Tibuleac. Mie personal mi s-a parut a fi un om cu tinuta morala si caracter. Ceea ce se intampla acum pare a fi din scenariul votati-l pe Flutur presedinte si nu pe Tibuleac ca doar se apropie alegerile in PDL...
Adaugă comentariul tău
Nume sau email
Comentariu
Sunt permise maxim trei comentarii pe zi pentru un articol de la un IP. Textul comentariului trebuie sa nu contina mai mult de 600 de caractere. Daca aveti de spus mai multe va rugam sa ne trimiteti e-mail, scrieti comentarii pe blog sau scrieti-ne pe pagina noastra de Facebook . Va multumim pentru intelegere.
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Catalin Flutur Valeriu Iftime
Ultimele articole de pe blog