Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Anunţuri
Economic
Fapt divers
Editorial
Învăţământ
Sănătate
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
0 123384430
Editorial Băsescu are dreptate!

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.



Autor: Anonim
Hopa! Domnu` Rotundu s-a speriat de "straregia de securitate nationala"!
Autor: OM
Domnule Rotundu, nu-mi place tonul trist şi pesimist de la stârşitul articolului! Dumneavoastră, sper, că atunci când scrieţi un articol faceţi acest lucru cu mintea şi cu inima! Reveniţi-vă din pasa proastă şi continuaţi ceea ce aţi început! Mă gândesc la faptul că aveţi foarte multe de spus oamenilor. Mă gândesc la acei "naivi"-şi ca ei sunt foarte mulţi în ţara asta-care trebuie şi ei ajutaţi într-un fel! Nu e păcat să abandonaţi o luptă care se află spre un final fericit pentru un întreg popor? Înclin să cred şi îmi place să cred că în eul interior îmi daţi dreptate. Oare pe asta a mizat Băsexu? Pe lehamitea care ar putea să-i apuce pe unii oameni din branşa ziariştilor? Cred că aţi avut destule de tras în viaţă care să vă întărească ideea că nu trebuie lăsate nişte lichele să-şi bată joc de ţara asta! Gândiţi-vă la l
Autor: un taran
Tocmai cine se gaseste sa-l inbarbateze pe d-l Rotundu?Omul,licheaua care nu gindeste dect pentru el,care in viata nu a facut nimic pentru cei din jur,care a nenorocit citeva generatii de copii,care nu a stiut dect sa profite din plin de politic,care circoteste pe la colturi ca de....diaree la gura are destula.Mars la cusca javra rapciugoasa!!!!!!
Autor: 6010
Coane Ionică fii mai combativ ... că aşa îţi stă bine ! Nu.ţi dezminte stilul că-i păcat.

Şi aşa i-ai cam tolerat în campania electorală din motive numai de dumneata ştiute... şi de noi bănuite.

Autor: kipiani
Domnu' Rotundu, n-ai a te teme de nimic ca ai fost, si esti, precum trestia in vant, sau precum tonomatele de care facea vorbire presedintele Basescu. Nu te victimiza singur ca noi, cititorii tai fideli, nu ne-am nascut ieri! Combate in continuare, ataca si musca, dar nu-ti pierde nadejdea ca vor veni si zile mai bune. Alegerile bat la usa si tu stii ca se fac bani frumosi prin 'drepturile de autor'. Mai rabda si matale oleaca!
Autor: ion cel prost
"Va veni vremea cand multi vor innebuni si in nebunia lor ii vor zice nebun celui care nu-i ca ei"(Macarie Egipteanu).Ce dreptate avea acel "tigan "-"naiv" si ce multi "revolutionari de 1789" sunt.
Autor: OM
//"Pe fauna cuvântătoare / Apasă greu osânda grea: / Prostia e molipsitoare, / Pe când înţelepciunea ba!"// (P. Teodoreanu)

"Cu toţii trăim sub acelaşi cer, dar nu toţi avem acelaşi orizont." (K. Adenauer)

"Întrebat fiind cum înţelege gândirea, în formă pură sau în exemple, Nae Ionescu a răspuns: exemplele au fost lăsate de Dumnezeu pe pământ pentru ca ideile să fie sesizate senzorial şi de proşti." (P. Ţuţea)

Îl rog pe "un ţăran" să-şi schimbe pseudonimul. Jigneşte prin prostia lui o întreagă categorie socială căreia nu-i va aparţine în vecii vecilor. Oricum el nu va înţelege nimic din cele scrise în acest comentariu. Să se roage de cineva inteligent să-i traducă aceste vorbe de duh scrise nişte minţi sclipitoare. Chiar dacă va pricepe ceva, el va rămâne ce-a fost: un idiot.

Autor: titi
Adevarul este ca omului simplu ai este frica sa vorbeasca,sa spuna tare ce gandeste....asa se justifica ceea ce a spus acel pensionar tigan.Se amageste singur ca multi altii.
Adaugă comentariul tău
Nume sau email
Comentariu
Sunt permise maxim trei comentarii pe zi pentru un articol de la un IP. Textul comentariului trebuie sa nu contina mai mult de 600 de caractere. Daca aveti de spus mai multe va rugam sa ne trimiteti e-mail, scrieti comentarii pe blog sau scrieti-ne pe pagina noastra de Facebook . Va multumim pentru intelegere.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Catalin Flutur
Ultimele articole de pe blog