Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Fapt divers
Editorial
Învăţământ
Social
Sindicate
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Gastronomie
Comentarii
Religie
Caricaturi
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 123247854
Botoşani: Dedesubturile crimei de la Dângeni

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.



Autor: un cetatean
D-le Rotundu,fiul D-stra care este viceprimar in Dangeni ce face,el nu are nici o responsabilitate ?
Autor: Dâginean
Nu mai este. A fost schimbat de un an de zile. A avut proasta inspiraţie să se apuce de treabă. Acum viceprimar este un liberal după chipul şi asemănarea lui Ţurcanu: semianalfabet.
Autor: mitica
adevaru spuneti despre coroi,cit timp a fost sef de post nu a facut nimica sa aplice legea.evenimente batai furturi de animale sau petrecut in comuna si arogantu de coroi intimida victemele si la partile pagubite le spunea(doar nu vrei sa ma duc sa iti pazesc eu animalele).de crima se mai face vinovat si agentu de paza care spune ca nu isi aduce aminte nimic.poate isi aduce aminte cind ia dat de baut la criminal la pus sa ii bata pe cei din iacobeni.domnule primar datil afara ca este platit sa ne apere nu sa instige la violenta ca este platit din buzunaru nostru.platim paza sa ni omoare.
Autor: Sabinean
Coroi este cel mai corupt politist din Saceni. Umbla numai dupa afaceri si numai aranjamente. Va veni si ziua cand va trebui sa dea socoteala.
Autor: Popescu
Verificati si veti constata ca la discoteca dinb Hulub toate cheltuielile sunt suportate de primarie. Discoteca este a fiului lui Rodica Scutelnicu care este consiliera PSD. Mama a votat pentru fiu. Rodica este cumatra cu primarul iar criminalul este nepotul sotiei primarului. La primarie lucreaza sotia primarului, ftarele si vreo cinci akte rude. Sa fie si primarul nostru invitat la telem ca sa dea socoteala.
Autor: Fost sustunator al primarului
Coroi a fost şef de post la Dângeni şi de atunci este bun prieten cu primarul. Pe Rotundu l-au dat afară din viceprimar pentru că aflase prea multe din afacerile celor doi Vum a ajuns Corohoi să devină proprietar de pământ la Dângeni? Mai ales că pământul era proprietatea publică a primăriei? Şi fostul şef de post de după Coroi are pământ în centrul satului, Tot de la primărie. Iae acum primarul a scs la vânzare tot ce-a mai rămas pământ şi bunuri la primărie. Cică trebuie bani de salarii, dar nu mai are el şi neamurile lui de unde fura.
Autor: alt cetatean
Dar Srelica Trofin,primarul din ce partid face parte ?
Autor: Cetatean
Domnule,ceea ce se relateaza aici e demn de cartea recordurilor,o primarie aproape privata,oameni corupti...ma intreb ce fac institutiile statului care sunt platite din impozitele platite si de acesti oameni care greu si din truda aduna cativa lei si care asteapta sa fie tratati omeneste????...Iesiti din birouri si faceti cercetari..vrem lumina.
Autor: Tralala
Bag seamă că dacă vrei să devii bogat, te duci şef de post la Dângeni.
Autor: Liberal
Primarul neste membru de vaza PDL si este protejat de prefectul Roman.
Autor: impartial
decat setea de adevar, mai degraba interesul si harjoana politica alimenteaza acest articol si comentariile in cauza. trebuia sa moara un tanar ca sa aveti pretext sa va spurcati pe ocolite. nu mai fiti moralisti si daca vreti sa faceti curatenie incepeti cu propriile ograzi. dumnezeu sa-l ierte pe Ionut, si domnule Rotundu, daca tot ati marcat momentul cand fiul dvs. s-a apucat de treaba, cred ca il dati in vileag ca a facut-o cam tarziu.
Autor: ion
primarul este psd-ist.
Adaugă comentariul tău
Nume sau email
Comentariu
Sunt permise maxim trei comentarii pe zi pentru un articol de la un IP. Textul comentariului trebuie sa nu contina mai mult de 600 de caractere. Daca aveti de spus mai multe va rugam sa ne trimiteti e-mail, scrieti comentarii pe blog sau scrieti-ne pe pagina noastra de Facebook . Va multumim pentru intelegere.
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Catalin Flutur Valeriu Iftime
Ultimele articole de pe blog