Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Anunţuri
Fapt divers
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Gastronomie
Reportaje
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 123245228
Botoşani: Sorin Gânga, baronul de Văculeşti, începe anul în forţă

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.



Autor: Gruia
Vlas in afara de contestat mai stie si altceva??? Iar Marcu asta, pseudonimul d-lui Rotundu, chiar nu gaseste nimic pozitiv la VAculesti?? S-a inaugurat Primaria noua pe final de decembrie....etc
Autor: Consilier local
Primăria ai primit-o cadou de la Vlas şi ţi-a trebuit patru ani ca să finalizezi nişte tencuieli. I-ai umplut buzunarele cu parale lui Şoptică că firma lui a lucrat. Iar ce a scris Marcu este corect şi tu vei ajunge să plăteşti pentru toate abuzurile făcute de când eşti primar. N Tu şi cu consilierii tăi aşa cum plătesc şi consilierii de la Copălău că n-au respectat legea.
Autor: Văculiştean
Sorine, ai să ajungi să scrii şi tu cărţi de după gratii precum Becali. Nu sunt departe acele zile.
Autor: Marchiz de Văculeşti
Omul acesta de aproape patru ani îşi bate joc de comună şiu nu-i face nimeni nnimic. Pentru el nu există lege? Şi-a tras drum privat pe banii primăîriei, a cheltuit banii din buget cum a vrut, a angajat ilegat manager financiar, a dat imaşul comunal cui a vrut, a accidentat maşina şcolară în interes de partid, a furat cu Şoptică bani mulţi pe seama sediului nou al primăriei etc.
Autor: Marcu
Pai Soptica parca e de la PNL.Cum acest partid e cinstea intruchipata,cum oare Soptica nu l-a reclamat la DNA?
Autor: Marcel A.
Cred ca trebuia sa asteptati sa vedeti pe cine angajeaza apoi sa comentati. Deocamdata prin instante umbla multlaudatul Vlas. Si mai intrebati si alti consilieri sau persoane abilitate sa va lamureasca nu doar pe amarghioale cel mai slab si incult consilier pe care l-a avut vreodata comuna.
Autor: Marcel A.
Si chiar daca primarul pleaca din comuna cand se organizeza concursul tot devine incompatibil cu sotia cand revine pt ca trebuie s-ai semneze statele de plata , etc. Deci motivatia concediului este penibila. Nu cred ca e asa de prost ca primarul care a vandut iazul sotiei sale și se lauda ca e corect ce a facut.
Autor: Virginel
MACAR GINGA STIE SA SCRIE O CARTE (DESI NU CRED CA VA FI CAZUL) DAR CE O SA FACA VLAS SAU AMARGHEOALE CA SANT CAM MEDIOCRI?
Adaugă comentariul tău
Nume sau email
Comentariu
Sunt permise maxim trei comentarii pe zi pentru un articol de la un IP. Textul comentariului trebuie sa nu contina mai mult de 600 de caractere. Daca aveti de spus mai multe va rugam sa ne trimiteti e-mail, scrieti comentarii pe blog sau scrieti-ne pe pagina noastra de Facebook . Va multumim pentru intelegere.
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Catalin Flutur Valeriu Iftime
Ultimele articole de pe blog