Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Infracţiuni
Fapt divers
Învăţământ
Sănătate
Administraţie
Sindicate
Ştiri agenţii
Horoscop
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 123394883
Directoarea Mateiciuc aplică tactica struţului

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.



Autor: [email protected]
da bunnnnnnn! unul care are curajul sa mai si spuna ceva(pe bune!) asa ca poate..........la mai mare,si sper macar pe acesta sa nu vi-l fugareasca sau sa nu vi-l i-a nimeni!(spre binele vostru si al nostru)semneaza un cititor! Cu bine si.......la mai mare!

Autor: guliver
Ce rost are sa mai spui ca tot degeaba;ea o face pe strutul ,DSP-ul aplica tactica"cainii latra,caravana trece"...
Autor: ham
Degeaba, doctor la doctor nu o sa-si scoata ochii.

Mateciuc a facut traseism politic, afaceri cu masini, incadrari de personal, tipa, urla, se copmporta ca un vechil pe mosie.

Oare chiar nimeni in tara asta nu poatre fi pus la punct?

Poate peste sute de ani, dar noi nu vom avea parte decit de sefi si guvernanti de acest gen.

Autor: Un cititor
Problema cea nai importanta la Ambulanta nu este demiterea Dnei dir, mateciuc care este inevitabila si tardiva, ci aceea ca DSP si CASA sa se foloseasca de prerogativele ce le are la dispozitie si sa faca LUMINA. Indiferent pe cine ar pune director, avand in vedere neregulile de ani de zile, destul de grave, normalitatea nu se poate instala prea curand.

Pozitia strutului este normala pentru directoarea SJA si cei profitori din jurul ei, dar nu si pentru cei ce raspund de politica sanitara din judet.Cred ca este in joc Cartea de vizita a Aliantei. Asteptam sa vedem cun trece testul !

Autor: O curioasa
Ce curaj si ce tupeu ar mai avea dir Mateciuc daca ar veni cineva care se pricepe la acte si le-ar controla un pic, dar unde trebuie, la banul public ! De ce nu a venit niciodata Curtea de Conturi ?, Nimeni nu stie, pentru ca la altii li se imputa si aerul respirat ! Ar mai tipa asa cum tipa la noi sau la CASA de ASIGURARI ?Cum e posibil ca atatea rapoarte de audit nefavorabile sa ramana fara a fi sanctionate ?Pe cine are ca spate ?, Poate aflam peste 30 de ani !Pana atunci ar trebui lasata la sefie !
Adaugă comentariul tău
Nume sau email
Comentariu
Sunt permise maxim trei comentarii pe zi pentru un articol de la un IP. Textul comentariului trebuie sa nu contina mai mult de 600 de caractere. Daca aveti de spus mai multe va rugam sa ne trimiteti e-mail, scrieti comentarii pe blog sau scrieti-ne pe pagina noastra de Facebook . Va multumim pentru intelegere.
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Catalin Flutur
Ultimele articole de pe blog