Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Economic
Învăţământ
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Reportaje
Comentarii
Religie
Remember
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
4920
De la 07 Ianuarie 2003
123207238
pnl

Noi dezvăluiri despre afacerile poliţistului Romică Gorgan

  • Ioan Rotundu
  • 1 October 2017, 23:00
Exact acum o săptămână vă făceam cunoştinţă cu poliţistul Romică Gorgan, agentul şef de poliţie al comunei Vf. Câmpului, supranumit în partea locului „taurul comunal” pentru că se ţine insistent de fusta femeilor. Iar după ce se culcă c u ele se laudă cu aventurile sale amoroase.
Refuzat de vecina sa de apartament, Lăcrămioara Cojocariu, poliţistul s-a supărat rău de tot şi a trecut la jigniri, folosind cuvine porno specifice limbajului de cartier şi derbedeilor satului. Reclamat de Lăcrămioara Cojocariu pentru hărţuire sexuală, poliţistul, cel puţin până în prezent, s-a bucurat de protecţia şefilor săi din Inspectoratul Judeţean de Poliţie Botoşani dar şi al procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani.
După ce am publicat cele două reportaje despre aventurile sexuale ale poliţistului dar şi despre afacerile sale ilegale, m-am trezit cu o aglomeraţie de reclamaţii la adresa acestui „taur comunal” pe care eu l-am numit politicos în emisiunea Presa-n gura lu’ Rotundu un fel de Don Juan al comunităţii rurale din Vf. Câmpului.
Despre reclamaţiile privind aventurile sexuale ale poliţistului n-am a mă ocupa eu. Femeile care au ajuns în patul poliţistului au soţ, aşa că este treaba acestora să afle ce fel de neveste şi-au luat. Dar despre afacerile ilegale ale poliţistului este obligaţia mea de jurnalist-publicist să mă ocup. Omul acesta care stă îmbrăcat în uniforma statului abuzează de statutul său de privilegiat al sistemului şi practică afaceri extrem de dubioase.
Despre faptul că a uzat de documente falsificate pentru a primi bani de la APIA Botoşani cu titlu de subvenţie pentru animale şi afacerile sale ilegale cu lemne din pădurea statului am înţeles că cercetarea a doi ofiţeri din cadrul IJP Botoşani le-a confirmat iar ancheta lor a fost pusă la dispoziţia procurorului Valeriu Chihaia din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani, procuror carte numai nu reuşeşte să-şi finalizeze ancheta prin a întocmi obişnuita ordonanţă cu concluzii finale. Dar sfera afacerilor ilegale ale poliţistului Romică Gorgan nu se opresc la şmecheriile cu PAIA şi traficul ilegal cu lemne din pădurea statului. Soţia sa este patroana bufetului situat în zona centrală a localităţii Vf. Câmpului, în clădirea magazinului cooperaţiei de consum.
Vad bun, clientelă numeroasă, vânzări prospere. Numai că nevasta lui domn’ şef de poliţie nu vinde băuturi fiscalizate ci băuturi din producţia proprie. Poliţistul Gorgan are în spatele blocului unde locuieşte o făbricuţă de samahoancă, pentru cine nu cunoaşte termenul rachiu din sfeclă.
Asistaţii sociali sunt folosiţi de domn’ şef pentru a da sfecla prin răzătoare, a o pune la dospit şi distila. Treaba merge strună. Acum teri ani, de exemplu, în spatele sediului poliţiei s-a adus de către dom’ şef o cantitate de sfeclă de s-au minunat vecinii de aşa chilipir ce-a dat peste şeful Poliţiei. Abia a reuşit biata sa nevastă să vândă la pahar samahoanca care curgea pe ţeava cazanului ca apa la robinet.
Până li preotul Dumitru Budeanu s-a îngrozit de ce face poliţistul şi a simţit nevoie să le spună oamenilor, cui ocazia unui Sf, Maslu să nu bea băuturi contrafăcute sau de casă pentru că riscă să-şi afecteze sănătatea. N-a spus părintele că se referă la samahoanca lui Gorgan dar oamenii au înţeles aluzia.
Însăşi clădirea postului de Poliţie este un fel de depozit de cereale. Doar în cămăruţa din faţă ce se mai lucrează pentru activitatea specifică, restul camerelor fiind ocupate de domn’ şef cu fel de fel de cereale şi produse agricole.,
Două case a ridicat Gorgan din muncuşoara sa nefiscalizată. Când Lăcrămioara Cojocariu a început să-o apere onoarea de nevastă şi mamă în faţa maniacului sexual Gorgan, acesta a simţit că poate avea probleme chiar dacă se bucură de protecţia şefilor de la Botoşani, aşa că şi-a vândut casa de la Lozna şi a păstrat-o numai pe cea din Vf. Câmpului, aflată vizavi de sediul postului de Poliţie.
Ştie toată comuna că poliţistul Gorgan, care are casă peste drum de sediul Poliţiei este conectat la reţeaua electrică a postului, aşa că nu plăteşte nicio leţcaie pentru curentul consumat. Firul de conexiune trece pe deasupra străzii, fără fereală, că doar este domn’ şef pe care nu l-a refuzat nicio femeie decât Lăcrămioara Cojocariu. La Direcţia Generală Anticorupţie din Ministerul de Interne se cunosc toate aceste ilegalităţi şi abuzuri ale şefului de post dar nu s-a luat nicio măsură. Şi şefii de la Botoşani cunosc afacerile oneroase ale poliţistului Romică Gorgan dar tac complice.
Luni, 25 septembrie, când a apărut primul reportaj despre Gorgan, nevasta lui a ţinut barul închis toată ziua. Râdeau localnicii şi apreciau că mulţi bani a pierd nevasta lui Gorgan din cauza unuia Rotundu de la Botoşani. N-a fost o pierdere decât pe moment. De marţi, când a constatat că nu i se întâmplă nimic, şi-a scos nevasta lui Gorgan pârleala.
De ce-şi permite poliţistul Romică Gorgan să sfideze legile ţării şi să stea cu corupţia la braţ în văzul lumii fără teamă? Are comuna primar? Are primăriţă, dar de la PSD! Ea ar fi trebuit să fie prima care ar fi trebuit să le apere pe neveste de apucăturile de maniac sexual ale poliţistului şi să fie prima care să-i informeze pe şefii din IJP cu ce se ocupă poliţistul Gorgan. N-a făcut-o şi nici n-are rost să mai întreb de ce!

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul zilei: Reacţie neaşteptată
Horoscopul zilei de 2.10.2017
Dragnea: Vor fi recalculate peste 5 milioane de pensii.
Legea pensiilor este gata ca document, ar putea intra in vigoare de la 1 ianuarie
Presa-n gura lu' Rotundu: Emisiunea din 29.09.2017
Lumea lu' Rotundu: Hoţie la lumina zilei
Dacian Ciolos: Nu poti sa dezvolti economia Romaniei cu jumatate din personalul apt de munca angajat la stat
Madridul a blocat sistemul electronic de numarare a voturilor in Catalonia
Deputatul PNL Mara Mares depune un proiect de lege care elimina taxa
de echivalare a diplomelor obtinute in strainatate
BNR: In cazul imprumutatilor cu venituri mici, o crestere cu 1 punct procentual
a dobanzii aduce o indatorare mai mare cu 10 puncte procentuale.
Ceri demisia lui Kovesi şi eşti prieten cu infractorii? “Rişti” să fii promovat în MAE!
Cardinalul Sandri, la Blaj: Papa Francisc cunoaste dorul vostru arzator,
de a putea in curand sa-l imbratisati pe aceste meleaguri si spera sa soseasca ziua in care acest dor sa se implineasca
Incepand de duminica, IGSU aplica sanctiuni administrative
celor care nu detin autorizatie de securitate la incendiu
Parlamentarii propun o noua sarbatoare nationala in Romania: Ziua Prefectului
Romanii trebuie sa plateasca de la 1 octombrie mai mult pentru carburanti, energie electrica si gaze naturale
Un barbat inarmat cu un cutit a strigat "Allah Akbar" si a ucis doua persoane
in gara din Marseille. Atacatorul a fost apoi impuscat mortal de soldatii Sentinelle
S-au împlinit doi ani de când fondatoarea Publicaţiilor Jurnalul ne-a părăsit
Redacţia
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Catalin Flutur Valeriu Iftime
Ultimele articole de pe blog