Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Infracţiuni
Anunţuri
Economic
Social
Ştiri agenţii
Ultima oră
Umor
Decese
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
4133
De la 07 Ianuarie 2003
123206451
pnl

Promiscuitatea din Primăria Eminescu patronată de deputatul Gireadă

  • Ioan Rotundu
  • 18 October 2016, 23:00
Atmosfera actuală din Primăria comunei Mihai Eminescu este o premieră nu numai pentru România ci, posibil, în lume. În ce ţară s-a mai pomenit ca un parlamentar să-şi facă nevasta primar şi amanta şefă peste soţie?
Iată şi istoricul acestei situaţii tragi-comice cu statut de unicat şi candidat la a fi consemnată în celebra Guiness Book. Verginel Gireadă (foto 1), actual deputat liberal, a fost primarul comunei începând cu anul 2004 şi a stăpânit comuna până în momentul în care a fost condamnat definitiv la doi ani închisoare cu suspendare pentru acte de corupţie, mandatul încetându-i în aprilie 2012, cu câteva luni înaintea alegerilor locale.
Cât a fost primarul comunei, Gireadă a avut mai multe preocupări majore precum jumulirea bugetului primăriei, acapararea de terenuri agricole prin mijloace frauduloase dar şi aventurile amoroase. Cel mai mult i-a plăcut de Nicoleta Ciobanu, contabila primăriei. Pe Nicoleta a luat-o parteneră nu numai de pat ci şi de afaceri, mai ales că prin ea avea acces la banii publici din buget.
Pierzându-şi mandatul de primar, Gireadă a impus-o primar pe soţia sa Aneta, cumpărând voturile fraierilor din comună cu ţuică şi mici. Pentru el şi-a cumpărat un loc pe lista de candidaţi a USL-ului la alegerile parlamentare din toamna anului 2012, ajungând deputat liberal cu imunitate în faţa dosarelor penale ce-i veneau din urmă.
Ca parlamentar n-a făcut mare brânză prin Camera Deputaţilor dar a obţinut numeroase succese la Primăria Eminescu. Soţia Aneta era primar de drept, în fapt primăria fiind condusă de el şi amanta Nicoleta. Ca să cimenteze legătura de afaceri dintre ei, Gireadă i-a turnat şi un băieţel.
Soţul Nicoletei, profesor de educaţie fizică la şcoala din Ipoteşti, era bucuros nevoie mare că soţia i-aduce bani mulţi acasă iar o vilă a crescut ca din apă (foto 2). Omul avea ochii legaşi şi urechile înfundate de vreme ce nu aflase ce ştia toată comuna: că soţia sa este amanta primarului Gireadă, ulterior a deputatului Gireadă. Când i-a adus în casă un băieţel a început să-şi pună întrebări. Aşa a descoperit,, târziu ce-i drept, că tatăl copilului nu era el ci Verginel Gireadă.
S-a despărţit de Nicoleta, vila au vândut-o şi împărţit banii iar Nicoleta a fost preluată de Gireadă şi găzduită în Botoşani într-un apartament pus la dispoziţie de prietenul său Costel Şoptică. Vecinii de pe scară îl vedeau pe Gireadă venind la noua locatară dar au crezut că sunt soţi şi soţie. Până la urmă babele din bloc au dezlegat tărăşenia şi bârfa n-a mai putut fi oprită.
Ulterior Gireadă şi-a recunoscut paternitatea şi şi-a dus fiul la grădiniţa privată Sandy Belle, rugând educatoarea să nu se afle că este fiul său, adică să păstreze o oarecare discreţie. În ce-o priveşte pe amanta Nicoleta, după o percheziţie a DNA Suceava şi o audiere a sa rămase în coadă de peşte a părăsit postul de contabil din primărie. A adus-o Gireadă din nou, dar nu contabil şi administrator financiar.
Acum în Primăria Eminescu condusă de Aneta, soţia lui Gireadă, lucrează şi amanta Nicoleta. Funcţionarii din primărie ascultă mai mult de ce spune Nicoleta decât primăriţa Aneta, observând că amanta este favorita lui Gireadă şi nu soţia acestuia.
Când Aneta a aflat că Gireadă şi-a recunoscut oficial feciorul, s-a burzuluit asupra lui. I-a închis repede gura spunându-i că şi ea n-a fost cheie de biserică şi când a luat-o de soţie avea deja doi copii.
În momentul de faţă soţia şi amanta colaborează de voie şi de nevoie. Din când în când se întreabă reciproc dac㠄aseară Verginel a fost la tine?”, verificând dacă nu cumva amorezul şi-a găsit o nouă amantă şi le înşeală pe ele două.
Dar Gireadă are o mare problemă. N-a fost inclus pe lista de candidaţi as PNL la alegerile parlamentare pe nun loc eligibil şi nici n-a găsit un alt partid unde să-şi cumpere un astfel de loc iar de imunitate are nevoie în continuare că-i aşteptat la DENA Suceava. Punând sub ochii celor din PNL Bucureşti hârtia că este reabilitat, vrea musai să mai prindă un mandat de deputat. Aşa că toastă ziua este la uşa Alinei Gorghiu, făcându-şi de lucru ca să fie observat cât de preocupat este el de soarta partidului.
Joi se vor definitiva listele de candidaţi iar Gireadă speră să-şi facă loc în faţă, susţinând că este curat ca lacrima iar soţia şi amanta colaborează în deplină armonie spre binele cetăţenilor din comuna Mihai Eminescu, el dorind să mai lucreze patru ani pentru binele judeţului.
Mai c-aş paria că şi de această dată Verginel Gireadă va ieşi victorios. A avut la naştere ursitoare generoase iar nasul său mare atestă virilitatea mult căutată de curvele… politice.

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Horoscopul zilei de 19.10.2016
Bancul zilei: Unde se opresc puterile peştişorului de aur
Prognoza meteo pentru miercuri si joi
Libocor, BRD: Cele doua legi (darea in plata si conversia la curs istoric) vor disparea exact cum au aparut,
dupa ce intreaga tevatura politica se va fi incheiat
Parlamentul aproba urmarirea penala a Elenei Udrea
Sunt tinta, dar refuz sa fiu victima si sa merg cu zambet tamp spre abator
DNA l-a trimis in judecata pe Bogdan Olteanu in dosarul Vintu-Mihaiu,
dar anunta ca se continua cercetarile fata de alte fapte si alte persoane
Legea conversiei creditelor in franci elvetieni, adoptata in unanimitate de Camera Deputatilor
Klaus Iohannis despre Tariceanu: Acest individ vrea sa scape si cativa prieteni.
E suficient sa urmarim cine va ajunge in urmatoarele saptamani in Parlament ca sa fie votat pro sau contra urmarire penala si o sa vedem din cine se compune gasca
In sfarsit, stim o treaba:conversia e legala!
Debitorii in franci elvetieni isi vor putea plati creditele la curs istoric. Vezi in text cum a inceput nebunia imprumuturilor in chf, care s-a incheiat azi
PNL amana pana pe 5 noiembrie mitingul de sustinere a premierului Ciolos
Un actionar Murfatlar, un fost director din MFP si alte opt persoane, retinute
in dosarul in care DNA acuza o evaziune fiscala de 600 mil. lei
Adio, domnule profesor!
Ioan Rotundu
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Catalin Flutur Valeriu Iftime
Ultimele articole de pe blog