Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Anunţuri
Economic
Fapt divers
Editorial
Administraţie
Ofertă de afaceri
Umor
Mondene
Comentarii
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 123239631
Editorial Ce mai zice electoratul?!

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.



Autor: posibil alegator
D-le Rotundu parerea mea este ca la conducerea CJ,Contac va pierde datorita listei negre care a aparut la nivel national!
Autor: Rotundu
Câţi dintre susţinătorii lui Conţac ştiu de acea listă? Iar dacă ştiu, câţi îşi vor schimba opţiunea de vot? Pe meleagurile noastre astfel de liste adună voturi, nu le reduce numărul. Ştiu bine mentalitatea de vot de pe la noi şi am serioase îndoieli că acea listă va avea un rol negativ la adresa lui Conţac.
Autor: Radu
Iar au scos-o la inclazire pe Alina Pipidi??Ce competenta are duduia sa dea verdicte de genul asta?Sa ne mai lase in pace,pe bune!M-am saturat de analizele dansei,datorita carora in 96 am votat CDR, ca dupa asta sa imi pun mainele in cap!!!Rupta de realitatea romanesca cotidiana,pasionala si prea putin lucida,partinica si razbunatoare doamna Pipidi ar tb sa scrie si pe undeva asa pe la o gazeta de perete ca terapie zilnica dar sa nu puna verdicte de genul asta de parca ar fi Papa!
Autor: JHON
DOMNULE ROTUNDU DIN ACEST ARTICOL REIESE CA SUNTETI PSD-IST SI LE FACETI CAMPANIE,NU MI SE PARE CEVA NORMAL

Autor: Rotundu vs. Jhon
Amice, este concluzia desprinsă pe baza discuţiilor cu cetăţenii din 16 comune, discuţie purtată sâmbătă. Nu este concluzia mea, pusă la punct în redacţie la cererea PSD-ului. Dealtfel vei avea o mare dezamăgire, după data de 1 iunie, când vor fi cunoscute rezultatele votului la preşedinţia CJ şi consilierii judeţeni. Eu am fost zgârcit în aprecieri cu PSD-ul, botoşănenii din judeţ se anunţă a fi mai generoşi. Asta e!
Autor: nek
D-lor eu sun PNG-ist si o sa votez cu PNG, dar cea mai gandita campanie electorala este a PSD-ului.Este o campanie civilizata care nu iti face sufletul portocaliu sau de alta culoare.

Nu am nimic cu nimeni si nici nu sunt PSD-ist dar cred ca vor castiga. Strategia lor este de 10, iar d-l Rotundu a surprins corect acest aspect chiar daca unora nu le place.

Totusi votati PNG.

Autor: seRgiu
dar dumneata ,domnia ta, ce-ai fost??? MARXIST domnule rotundu!!!!te rog lasăne cu comuniştii. este veche. chiar eşti caraghios.aratămi un român de vârsta dumitale care nu era comunist??
Adaugă comentariul tău
Nume sau email
Comentariu
Sunt permise maxim trei comentarii pe zi pentru un articol de la un IP. Textul comentariului trebuie sa nu contina mai mult de 600 de caractere. Daca aveti de spus mai multe va rugam sa ne trimiteti e-mail, scrieti comentarii pe blog sau scrieti-ne pe pagina noastra de Facebook . Va multumim pentru intelegere.
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Catalin Flutur Valeriu Iftime
Ultimele articole de pe blog