Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Infracţiuni
Anunţuri
Fapt divers
Editorial
Învăţământ
Sănătate
Administraţie
Social
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Pamflet
Caricaturi
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 123231780
Editorial A avut loc conferinţa judeţeană a… PCR

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.



Autor: un salariat de la DSP
Nu voi vota PSD in veci mai ales dupa noile numiri la conducerea DSP. numai zazanie, minciuna si perversirate.

Tupeu cat incape si se cred ca sunt pe propria mostenire.

Exceptie face dr.Apetroaie care se cunoaste ca are caracter si diplomatie.

Autor: Daniel
Uitativa in "CV"-ul lui Gheorghe Marcu si o sa va duceti aminte mai ales cei din zona Bucecea cum a falimentat fabrica de zahar si apoi a trecut-o la dezmembrare.

Vedeti si multimea de afaceri hraparete facute de-a lungul anilor...face parte din demolatorii societatii noastre, de saracire a populatiei.

Votand PSD votati demolarea si mai abitir a Botosaniului!

Autor: un cetăţean
Ca urmaş declarat al pcr nici nu era de aşteptat altceva. Partid de stânga, cu cei mai mari îmbogăţiţi ai noii democraţii !!!! Au noroc de electoratul mai puţin informat şi care încă îşi mai aduce aminte de bădica Ion, că altfel ar avea soarta pnl, după ce a rămas fără banii bugetului!!!!
Autor: Monica
Exista doua feluri prin care se poate spune sa votezi PDL: direct si indirect. Prima forma este un mesaj scurt iar a doua si o discreditare a concurentei.

Acest articol este o formă indirectă, transformata in arta de ziaristul Ion Rotundu.

Autor: yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
Toti ,ce mai conteaza ca sant din pd,,,,pdsr,,,sant o apa si un pamant in alte judete probabil edilii judetului se mai gandesc si la populatia orasului dar la noi ca la nimeni,toti sant condusi numai de interesele lor ,vor sa faca multe averi ,oare nu ar fi timpul sa plecati acasa domnilor si sa redati odata cu plecarea voastra si linistea de altadata al acestui oras? pe viitor ar trebui si consilierii sa fie alesi prin vot nu numai primarul ,orasul asta este un oras numai al lor pentru-ca toata populatia parca ,nu stiu ce sa mai cred ,probabil din cauza saraciei fiecare a-si vede de ale lui si se gandeste fiecare ce o sa mai faca si maine ,va mai avea ce pune pe masa sau nu .eu cred ca a venit timpul sa ne facem si noi populatia acestui oras,un sindicat prin care sa nui mai lasam sa fim umiliti in propriul nostru oras,sa schimbam intreaga clasa politica de la carmele acestui oras pentru-ca numai asa acest oras va avea viitor si liniste .
Autor: Daniel
Pentru a contracara mizeria politica a PSD este sansa celor care pot manui cuvantul cu ajutorul internetului.

Nu s-au asteptat vreodata sa fie combatuti on-line de catre noi cei care avem acces la informatie.Chiar daca internetul nu ajunge si la ultimul om din sat,tineretul gandeste altfel,este mai inteligent decat politicenii nostri si au un rol atat constructiv cat si distructiv la adresa politicenilor de 2 lei.

Vremea lor de a ne manipula a apus.

Cei care vom ramane pe metereze treji,vom putea schimba istoria Botosaniului.Nu va lasati manipulati.Tinerii au un cuvant greu de spus.Lectia de democratie o vor primi la alegerile din toamna!

Autor: ady
S-a strecurat o greseala din neatentie :Rotaru e sef la Garda de Mediu nu Financiara!Nu ca asta ar schimba cu ceva lucrurile in ceea ce il priveste doar asa de dragul preciziei textului.
Autor: 007
Rotaru este parcă şef la Garda de Mediu şi nu la Garda Financiară unde de fapt şef este Cristian Calimandruc, ceea ce este o mare deosebire.
Autor: Florin
sa le fie rusine securistilor de mana a treia de la PSD. Le-a fost frica de Contac, le-a fost frica de puterea si spiritul lui de organizare de aia nu l-au primit, astia derbedeii si curvoaicele de la PSD au confiscat partidul si l-au pus pe tava PDL, asa le trebuie sa fie niste slugi proaste pentru totdeauna, cat a fost Contac PSD fost pe primul loc in rest se duc dracului cu totii si nici lingriile lor nu vor mai trebui celor de la PDL curand, pacat ca badia s-a lasat uneori influentat de alta curva
Autor: Admin
Scuze! S-a corectat cu Garda de Mediu.
Autor: pro PSD
CU ROTARU la garda de mediu institutia o ia la vale , pe banii contribuabililor facem asemenea numiri politice
Autor: psdist
Cum apare unul mai tanar, cum e criticat.

Hai lasti-ma cu Contac, stim noi cat de intelectual este, cu Balta ne-am lamurit, sa vina si altii mai tineri, gata s-a schimbat ceva in PSD.

Marcu cel putin are deschiderea sa-i asculte si pe altii, si nu conduce singur ca un dictator.

Autor: Un alt pesedist
Da, colega, ai dreptate. Partidul nostru a suferit modificări radicale. Avem preşedinte un fost turnător la securitate, la concurenţă cu mincinosul de Egner, iar şef la tineret un valutist din piaţă şi un proxenet peste graniţă. Este exact ceea ce ne lipsea.
Autor: pesedist
da,gasca buna la PSD Botosani,uita-te la domnii si mai ales la ,,doamnele "directoare proaspat numiti(numite),"valori","valori",care de care mai...ce mai,pe la servici ar fi bine sa mai treaca,si sa mai si faca ceva,daca ar fi in stare,dar e prea mult,cetatenii vad,din nefericire pentru ei,ii cam vad cu ce se ocupa in timpul zilei,adica al programului de munca!
Autor: Tinel
Ai dreptate Daniel ! Un ex.de psdisd "de frunte" este si Macaleti care a prins 2 legistaturi fiind aparat de imunitate desi are "N"dosare pe la DNA si Parchetul general! Atunci cand se solicita inceperea urmaririi penale,sar pesedeii dresati si alti mafioti din Parlament,respingand la fel ca si la Nastase---niste ordinari votati de nestiutori si betivii de la sate!!!
Adaugă comentariul tău
Nume sau email
Comentariu
Sunt permise maxim trei comentarii pe zi pentru un articol de la un IP. Textul comentariului trebuie sa nu contina mai mult de 600 de caractere. Daca aveti de spus mai multe va rugam sa ne trimiteti e-mail, scrieti comentarii pe blog sau scrieti-ne pe pagina noastra de Facebook . Va multumim pentru intelegere.
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Catalin Flutur Valeriu Iftime
Ultimele articole de pe blog