Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Cultură
Infracţiuni
Anunţuri
Învăţământ
Sănătate
Sport
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Gastronomie
Caricaturi
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 123231311
Înainte de alegeri…

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.



Autor: Anonim
Ceea ce nu spune "domnul" Pitorac este ca l-a "rugat" pe marele om politic Neculai Rebenciuc (o nulitate buimacă, nimerită din greşeală în politică!!!) să se "ocupe" de afişajul adversarilor politici. Şi s-a ocupat. A plătit o echipă de dobitoci care, înarmaţi cu scule adecvate, a rupt toate afişele pe care nu era scris pdl sau pe care nu era mândrul chip al matrozului care se crede Napoleon. Dacă în asemenea hal ajuns un deputat al României (să execute poruncile unui primar) ne ducem unde a înţărcat Nichiduţă copilaşii!!! Unii spun că acest neghiob care se "dă" parlamentar umblă beat mangă prin crâşmale din Flămînzi!!! Dar după lăsarea întunericului. O fi ajungând acasă cu maşina personală? Sau a Camerei? Cum o conduce maşina in situaţiile în care nu ar putea vedea nici un elefant? Culmea este că toată lumea îl vede pe beţivan numai "organul" n-are ochi pentru aşa ceva! Bin
Autor: Lion
Vorbesti in necunostinta de cauza, de aia postezi comentarii cu "anonim". Ceea ce nu stii tu este ca PD-L-ul a facut cea mai curata campanie electorala din judet. A mers din poarta in poarta si a vorbit cu lumea, a rugat pe oameni sa-i lase sa puna afise pe gardurile lor proprietate personala, asa ca, nu au decat si ceilalti sa faca la fel. Sau sa tem sa nu-i fugareasca lumea cu furci si topoare de la portile lor ?
Autor: NESUFERITUL
Daca PDL schimba culoarea si stema se poate numi exact PCR.Toti fostii comunisti s-au aciuat in acest partid si ordona la prostime
Adaugă comentariul tău
Nume sau email
Comentariu
Sunt permise maxim trei comentarii pe zi pentru un articol de la un IP. Textul comentariului trebuie sa nu contina mai mult de 600 de caractere. Daca aveti de spus mai multe va rugam sa ne trimiteti e-mail, scrieti comentarii pe blog sau scrieti-ne pe pagina noastra de Facebook . Va multumim pentru intelegere.
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Catalin Flutur Valeriu Iftime
Ultimele articole de pe blog