Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Anunţuri
Economic
Fapt divers
Învăţământ
Sănătate
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Gastronomie
Reportaje
Comentarii
Caricaturi
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 123236658
Studiu De ce emigrează românii? “Sărăcia şi corupţia” din ţară, pe primul loc

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.



Autor: OM
De ce migrează românii? De bine! Din iubire nemăsurată, neţărmurită şi dezinteresată pentru conducători! Pentru că România "nu este un stat social", după spusele preşedintelui! Pentru că preşedintele României este singurul şef de stat din lume care-şi goneşte valorile din propria ţară! Pentru că "familia" conducătoare din România este mult prea lacomă şi fără minte! Pentru că această ţară s-a transformat şi pe verticală şi pe orizontală într-un mare rahat portocaliu care pute în draci! Pentru că opoziţia se face că există! Somn uşor, popor român!
Autor: roman
De ce emiggreaza romanii? De viata buna pe care o duc in tara,de conditiile de trai din Romania...Muncesti ptr.un copil sa invete carte sa-l faci om si ajunge somer dupa 17 ani de scoala...F, frumos,numai in Romania se poate intampla asa ceva.Ne pleaca copii din tara ptr.ca Statul Roman nu este in stare sa le asigure un loc de munca,sa va fie rudine voua celor de la putere,in frunte cu marinarul care va conduce.O tara de hoti si de banditi,asta am ajuns.Sa nu muriti pana nu va veti vedea copii plecati peste hotare la munca si sa-i vedeti o data la 5 ani,daca o sa mai apucati...sper sa nu mi apucati ziua aceea.Se plange base ca nu mai sant ingineri in tara?Toti vor pleca si ing si doctori si asistente medicale,profesori,toti.Or sa ramana in tara numai babele si mosnegii ca si de astia se plange base,cica sant prea multi pensionari...Oamenii astia au muncit ca sa prinda o pensie si asa mica,le-ati mai luat si din aia..Cand o sa va umpleti o data,cand o sa va ajunga???Stie cineva???
Adaugă comentariul tău
Nume sau email
Comentariu
Sunt permise maxim trei comentarii pe zi pentru un articol de la un IP. Textul comentariului trebuie sa nu contina mai mult de 600 de caractere. Daca aveti de spus mai multe va rugam sa ne trimiteti e-mail, scrieti comentarii pe blog sau scrieti-ne pe pagina noastra de Facebook . Va multumim pentru intelegere.
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Catalin Flutur Valeriu Iftime
Ultimele articole de pe blog