Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Cultură
Infracţiuni
Economic
Fapt divers
Editorial
Sănătate
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Gastronomie
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 123235100
Editorial Prezumţie de nevinovţie sau rabat de la morală?

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.



Autor: ginditorul
Ce-mi place e ca ofiterii securisti cu functii de alta data se plimba calmi cu nepoteii de mina prin parc avind pensii de multe zeci de milioanede lei in timp ce cei racolati prin licee sau facultati ca nu aveau loc la camin, sa lehaiasca ceva despre colegii de camera, sunt azi marii vinovati ai crimelor comunismului. Asta-i simtul dreptatii la romani si mai ales simtul masurii!
Autor: lazar
Nea Rotundu, chestia cu CNSAS am facut-o, e adevarat, cf. legii de atunci, din 2001. Inainte insa, sponsorul dumitale din acea vreme, C-tin Contac, a cerut la CNSAS informatii si despre mine si despre Egner si probabil si despre altii. E dreptul lui. Intreaba-l singur ce anume a primit, presupunind ca nu ti-a spus pe vremea cind erati buni amici. Dealtfel si in ultimul proces pe care l-ai pierdut tot ptr. ca m-ai botezat turnator, una din probele mele a fost documentul CNSAS.

Pentru lamurirea dumitale si nu pentru ca simt nevoia sa fac ceva public, mai afla nea Rotundu ca n-am fost membru de partid, de nici un fel, nici comunist nici de altfel. Daca tot te-a incercat curiozitatea, in atitia ani ai fi putut sa-mi dai un telefon (asa cum ai facut cind m-ai rugat sa imi retrag plingerile la 4 procese pe care stiai ca le pierzi - si pe care, naiv, le-am retras, in speranta ca o sa te potolesti) sa ma intrebi in loc sa scrii vrute si nevrute despre mine.

Autor: Intermediarul
Georgică, tot pervers ai rămas. Ştii bine că în 2000 Gheorghe Ciubotaru, candidatul LNP la primăria Botoşani, a fost pionul principal dintre tine şi Rotundu. Mai ştii că ai primit anumite sume de bani pe de-a moaca, tot de la un anumit liberal. După care, l-ai păcălit pe Ciubotaru, în stilul tău, de şi-a retras plângerea penală depusă împotriva ta, legat de povestea cu păcăleala din 1 aprilie şi afacerea cu dolarii, când ai blocat centrala telefonică a Prefecturii şi-ţi ţâţâia fundul că urma să răspunzi pentru o pagubă de peste un miliard de lei. Adu-ţi aminte cum Prefectura a devenit parte în proces prin Gheorghe Munteanu, pe atunci secretar general al Prefecturii. te mai aştepta la cotitură şi prefectul Simionovici, pe care l-ai păcălit de asemeni, făcând pace în stilul tău. Cred că împreună cu Şotropa, Ciubotaru de la Electroalfa, Flutur, Iftimie de la Elsaco, Egner şi alţii cu care ai lucrat la Electrocontact, a
Autor: Intermediarul II
aţi fost cu toţii turnători. Profesorul Curcă trăieşte şi ştie anumite lucruri.
Autor: virus
Punct ochit-punct lovit!
Autor: virus
Ce facem nea Ionica cu toate jigodiile securiste care si-au vandut sufletul lui Ceausescu,otravindu/ne viata?Eu zic sa/i aruncam la groapa de gunoi a orasului,dupa care sa incingem un foc mare sa arda tovaraseste in chinurile iadului.PS:ai grija de matale,stii ca fiara incoltita e periculoasa rau de tot.
Autor: tot eu
Nu degeaba a functionat la Electro sectia"Turnatorie"!Baietii erau predestinati la asta,aveau vocatie,de aia s-a dus dracu si sectia aia,c-au plecat toti si n-a mai avut cine sa bage"carbune"la Secu!
Autor: cititor
ce mai tura-dura, prea multe vorbe de dor,cel mai bine ar fi si cel mai indicat, sa fie facuta publica lista persoanelor care au facut politie politica din Botosani si care si astazi o practica cu aceeasi constiinciozitate si fara remuscari,doar le-au intrat in sange meseria,sa-i vedem daca pot sa mearga pe strada cu capul sus si fata de colegi lor sa se de-a sefi ca doar detin si actualmente functii de conducere.Macar daca ar sta in banca lor si nu ar face abuzuri.

Referitor la Campanu e prea tanar si n-a apucat sa faca atata rau sau deloc cat au facut altii

rapoarte poate false, persoane acuzate pe nedrept.

Tin minte ca in ziarul Monitorul acum 1 an 2 am fazut o lista cu fosti, de ce nu vor sa o faca din nou publica sunt oare de partea lor redactorii

Adaugă comentariul tău
Nume sau email
Comentariu
Sunt permise maxim trei comentarii pe zi pentru un articol de la un IP. Textul comentariului trebuie sa nu contina mai mult de 600 de caractere. Daca aveti de spus mai multe va rugam sa ne trimiteti e-mail, scrieti comentarii pe blog sau scrieti-ne pe pagina noastra de Facebook . Va multumim pentru intelegere.
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Catalin Flutur Valeriu Iftime
Ultimele articole de pe blog