Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Anunţuri
Editorial
Învăţământ
Sănătate
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Gastronomie
Reportaje
Caricaturi
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
0 123395604
Editorial Secretul puterii PSD

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.



Autor: brucan
Cel mai comunist si securist e base!Asa ca brucan a avut dreptate.Pa!
Autor: impartial
Avem nevoie de inca 20 de ani ...cand ai de ales intre doi comunistii (ce blestem pe tara asta?!)
Autor: R.Cimpeanu
Felicitari pentru articol!
Autor: Mama mia
Şi uite aşa vom ajunge să fim conduşi de Macaleţ şi Ţurcanu, doi berbeci virili care vor avea grijă de nevestele noastre. Să le mulţumim pentru efortul ce-l vor depune.
Autor: ion cel prost
Vorba populara spune ca"cine nu are batrani sa-i cumpere iar cel ce are sa-l spanzure".In cazul de fata prefer a doua varianta doar vom ajunge la vorba lui Brucan cu 20 de ani,altfel suntem nevoiti sa asteptam ca in Biblie (la iesirea din Egipt) 40 de ani.Ce voi mai face atunci la 60 de ani?
Autor: nostradamus
si asa Moldova va ramane acelasi tinut plin de coate rupte leganandu-se pe ulite desfundate si tragand cu nesat secarica si marasesti.asta vrea poporul asta va avea.
Autor: pt.nostradamus
adevarat si mereu la fel!
Autor: un cetatean
Am incredere ca romanii ce trec prin filtrul ratiunii ceea ce li se serveste de PSD vor fi majoritari fata de activistii comunisti si nevinovatii de la tara ce pot fi usor ademeniti cu ...vorbe mincinoase. Mizez pe voi oraseni ce stiti sa discerneti intre minciuna si adevar, mizez pe voi batrani care sunteti renumiti prin intelepciunea voastra!!!!!Altfel ne intoarcem la vremurile hulpavilor nastasei...
Autor: eu
va admir ptr multe din articolele dumneavoastra.Sper insa sa nu va supar spunindu-va ca nu intotdeauna ramineti obiectiv.Amintiti-va cum prezenta-ti PSD pe vremea lui contac...il criticati ,dar nu era nazist.... Si despre unele persoane vorbiti fara sa le cunoasteti direct si deci sunteti usor subiectiv... Va voi citi mereu ptr ca intradevar sunteti pintre putinii ziaristi din BT...Totul am scris sincer.
Autor: gigel
Moldova si oltenia .... cei mai saraci de minte caci au votat PCR -ul
Adaugă comentariul tău
Nume sau email
Comentariu
Sunt permise maxim trei comentarii pe zi pentru un articol de la un IP. Textul comentariului trebuie sa nu contina mai mult de 600 de caractere. Daca aveti de spus mai multe va rugam sa ne trimiteti e-mail, scrieti comentarii pe blog sau scrieti-ne pe pagina noastra de Facebook . Va multumim pentru intelegere.
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Catalin Flutur
Ultimele articole de pe blog